Most hogy Trump nyert megint négy évig nem fog háborúzni az usa?
#20 Úgy látom haverod valamelyik moderátor, mert semmi olyat nem írtam ami miatt törölni kellett volna az előző kommentem... Ez a GYK egyre jobban hasonlít a faszbukra... No mindegy, akkor leírom finoman fogalmazva is (nehogy megint sírva fakadj):
Az EU vezetése évtizedek óta az USA érdekeit képviseli, ezt nem én mondom, hanem sokan, nálam komolyabb emberek, szakértők is. No persze nem a globalo-gazdi láncoskutya szakértőkre gondolok+ :D Amúgy meg borogasson téged a 40 tonnás kamion! ;)
Ja, igen, az nem 500, hanem 7500... Van egy kis különbség. És ha ennyit hivatalosan elismernek akkor volt az jóval több is... De neked az csak 500... Hát miről beszélünk? :D
Közlöm veled, hogy a törökök szomszédosak Szíriával, az oroszok meg legalább ugyanazon a kontinensen vannak. Az USA mit keres ott??? Egyáltalán mi a fenét keres még Európában??? Olaszország tele van a bázisaikkal, NATO bázis címén. Nem. Ez egy megszállás, ami a II. vh óta tart... Azok a sokat szidott oroszok ki tudtak menni az általuk megszállt területekről, '89-ben még onnan is ahol a nyugatiakkal való megállapodás szerint jogosan maradtak... Az amcsik mikor akarnak már elhúzni a retkes p..ába?? Megmondom: soha. Az Uki-Orosz háború is az ő proxy-háborújuk, most is mindent megtesznek (lsd engedély az ATACMS rakéták használatára!!) hogy minél jobban elmérgesítség a helyzetet még mielőtt Trump békét teremthetne... És már most is találtak (már nem most hanem legalább egy hónapja) harcoló alakulatban elesett amerikai katonát a fronton... No de - visszareflektálva a Kérdező kérdésére; ezek után mindenkinek jobb hogy Trump lesz a következő elnök. Fog háborúzni? Lehet. De ha Koala nyert volna akkor nem "lehet" lenne a válasz hanem a "biztos"...
21: milyen hozzászólásod lett törölve?
Én sajnos nem látok ilyet, pedig a (trágár) hülyeségáradatból, ami dől belőled, bőven elég már így is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!