Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most hogy Trump nyert megint...

Most hogy Trump nyert megint négy évig nem fog háborúzni az usa?

Figyelt kérdés
nov. 16. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan tapsolják csak Trump-nak, aki semmi mást nem akar, mint azt hogy a háború úgy folytatódjon, hogy Amerika továbbra is ugyanúgy ad el fegyvereket Ukrajnának, csak azt akarja hogy Európa fizessen értük teljes egészében, ne az amerikai adófizetők. Tehát végsősoron a TE pénztárcádból fognak még több pénzt kivenni, és akkor még örülj ha a háború nem fog elérni hozzánk is, mert akkor még katonának is mehetsz.

Csak tapsolj Trump-nak, van miért.

nov. 16. 21:11
 12/23 A kérdező kommentje:

13

gondolom a hozzád hasonlók írtak ki kérdéseket hogy jaj miért veszített Kamala.

nov. 16. 21:19
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

10: a Bushok republikánusok voltak, hahó.

És Obama milyen háborút indított?

nov. 17. 09:32
 14/23 gago77 ***** válasza:
Ezt jelenleg senki nem tudhatja. Csak találgatni lehet. Fegyvert szerintem fog szállítani ez után is, de csak ha fizetnek érte. És valszeg nem Ukrajna lesz a prioritás.
nov. 17. 09:49
 15/23 A kérdező kommentje:

13.

Ki kérdezte hogy republikánusok voltak-e?????

nov. 17. 11:00
 16/23 anonim ***** válasza:
14: Ukrajna simán lehet prioritás, ha Zelenszkij tud olyat ajánlani Trumpnak, amire ráharap. Szerintem tud.
nov. 17. 11:15
 17/23 gago77 ***** válasza:
8%
#8 Biden több háborút is indított. Iraki háború, terroristák elleni drónháború.
nov. 17. 12:08
 18/23 anonim ***** válasza:

17: az iraki háborút az ifj. Bush indította 2003-ban. Egy kő alatt éltél?

A drónozás mondjuk Obama sara, de Trump is lelkesen művelte. Mellesleg szerintem teljes joggal. Mégis mit érdemelnek azok a gazemberek, kitüntetést?

nov. 17. 16:56
 19/23 gago77 ***** válasza:

#18 Ok, rosszul írtam, amúgy is Obamát akartam írni, nem Biden-t. Miután az Iszlám Állam 2014-ben elfoglalta Irak és Szíria nagy részét, Obama bejelentette, hogy az Egyesült Államok célba veheti a csoportot, "bárhol is legyenek". Az Egyesült Államok elkezdett kis számú katonai tanácsadót küldeni, hogy segítsék Irak meggyengült katonai harcát az Iszlám Államban. A létszám körülbelül 7,500 amerikai katonára emelkedett. Az Iszlám Állam elvesztette korábbi területének nagy részét. Szíriában az Egyesült Államok 2014 óta hajt végre légicsapásokat az Iszlám Állam ellen. A közelmúltban az Egyesült Államok egyre több különleges műveleti erőt küldött az Iszlám Állam ellen harcoló kurd és arab erők támogatására. Nagyjából 500 amerikai harcos tartózkodik Szíriában, plusz további, "ideiglenes" erők, amelyek váltakoznak.

Nos erre utaltam. Szóval Obama indított háborúkat, Bidé pedig további erőket küldött, tehát folytatta.

A hab a tortán, hogy ezek után Európa kötelességévé tették, hogy a szerencsétlen migránsokat befogadja. Ez olyan, mint ha Putin most azt mondaná, hogy az USA fogadja be az Uki migránsokat...

nov. 18. 09:28
 20/23 anonim ***** válasza:

19: az USA tette Európa kötelességévé a migránsok befogadását...

Anyám borogass...

És nem mondod, tényleg több mint 500 ember Szíriában? Mekkora háború, te jó ég! Oroszból mennyi van ott? Esetleg törökből?

nov. 18. 11:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!