Az M1-en azt mondták hogy Donald Trump megnyerte az elnökválasztást és a Republikánusok megszerezték a többséget a képviselőházban, a szenátusban és még a legfelső bíróságban is többségben vannak, akkor most az USA-ban 4 évig diktatúra lesz?
https://www.youtube.com/watch?v=oCLUjRrlq8Q
A műsorban még azt is mondták hogy így a Donald Trump és a Republikánusok kezében van a három hatalmi ág a törvényhozói végrehajtói és a bírói hatalom. Azt ismondták hogy Donald Trump le fog számolni a mélyállammal az ellenféllel. Én úgy tanultam az iskolában hogy a három hatalmi ág elkülönése biztosítja egy államban a demokráciát, de ha ez mos mind egy párton keresztül egy ember kezében van az akkor diktatúra nem?
# 9
Mitől normális az ?
Mi a normális abban, hogy egy férfi, vagy egy nő megcsonkíttatja saját magát, helyrehozhatatlanul ?
12
Ha valaki ezt nem tartja normálisnak ,akkor egyből fasiszta lesz?
#6: „Ma hallottam, hogy Trump fel akarja rugni az alkotmanyt h meg 8 evig elnök maeadhasson.”
Rosszul hallottad. Viccelődött és a közönség vette a lapot, mindenki röhögött rajta, de a sok frusztrált lipsi rögtön máris a vészharangokat kongatja. Az alkotmány teljesen egyértelmű és sem a Kongresszus, sem az egyes államok nem akarják módosítani, a max. kétszeri megválaszthatóság kőbe van vésve, pont.
Hogy megpróbálja felrúgni az alkotmányt és negadásra kényszeríteni Ukrajnát.
De nem fog neki sikerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!