Egy átlag német, vagy osztrák jobban él melós bérből, mint itthon egy magyar?
Igen.
A magyar és az osztrák/német szint között leginkább az alacsonyabb végzettségű és "egyszerűbb" munkát végzőknél van a legnagyobb különbség.
Ezért van az,hogy baromi sokan mennek ki Kelet-Európából egyszerű raktárosnak, bolti eladónak, de akár gyárba operátornak is.Ugyanis, ezekből kint megél.
Magyarországon, megélne egy Sparos eladó, ha magának kellene garzont bérelnie, kocsit fenntartani?Nem nagyon.Kint megteheti mindezt.
A képzettebb munkaerőnél, diplomásoknál már kisebb a különbség.Magyarországon, akinek nemzetközi szinten is értékes tudása van, az itthon is millió felett tud keresni.
3.
hülyeséget beszélsz, látszik hogy nincs semmilyen saját tapasztalatod. nekem két ismerősöm is ment ki fizikai munkát végezni külföldre és mind a kettő magyarországon van már és többet nem szeretnének próbálkozni ennyi legyen elég
# 2 # 3
Oké, de ha nem élnek jobban nyugaton, akkor hogy lehet hogy sokkal többet fogyasztanak, mint Magyarországon?
Magyarországon sokkal alacsonyabb a statisztikák szerint az emberek fogyasztása, mint Németországban, vagy Ausztriában.
9.
az otttaniak igaz hogy jobban élnek mert nekik ha már van saját lakásuk satöbbi nem kell albérletet fizetni ,egyéb költségek! sokkal nagyobb előnnyel indulnak mivel a szülők elindítják őket.
én nem erről beszéltem; arról beszéltem hogy amelyik ismerősöm kiment mindegyik visszajött és nem érte meg kint maradni hosszabb távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!