Semmivel. Inkább szarabbul. Még a fogát is nálunk csináltatja mert ott büdösdrága.
2022. ápr. 23. 19:48
2/12 anonim válasza:
Jobban él. Van 13. Havi fizu mindenhol, jobb a vásárlóérték. Az ingatlan, albérlet jóval drágábbak.
2022. ápr. 23. 19:49
3/12 anonim válasza:
Nem sok különbség van maximum annyi, hogy ő nem Skoda Octaviát vesz hanem BMW-t , egyre kisebb a különbség már.
És igen, ahogy az 1-es írta vicces amikor ide járnak kezeltetni magukat mert otthon nem tudják megfizetni, pedig ott állítólag kolbászból van a kerítés :)
2022. ápr. 23. 19:50
4/12 anonim válasza:
Sokkal.
2022. ápr. 23. 20:05
5/12 anonim válasza:
Ennyivel (mutatom)
A történelmi különbségeket vedd figyelembe az ábrándozásnál.
2022. ápr. 23. 20:05
6/12 anonim válasza:
Éltem ott egy évig, a mérnök férjemmel. Én nappalin tanultam egyetemen. Messzemenőkig jobban éltünk (ez 2 évvel ezelőtt volt). 13-14. havi fizetés is volt, kétszobás lakást béreltünk, és igen, a bérleti díj magas, de azt kell nézni, ami utána megmarad, és annak a vásárlóértékét.
Mi itthon sem sakkoztunk soha a hó végén a sárga csekkekkel, de maradjunk annyiban, hogy Ausztriában nagyságrenddel többet tudtunk félretenni (úgy, hogy meg sem éreztük.)
2022. ápr. 23. 20:21
7/12 anonim válasza:
6-os voltam, és mindezt egy keresetből.
2022. ápr. 23. 20:22
8/12 anonim válasza:
Semennyivel. Azzal a tudattal kell együttélnie élete végéig hogy osztrák, és sok-sok bugris osztrákkal kell megosztania az országát.
2022. ápr. 23. 20:46
9/12 anonim válasza:
A mi elgondolásunk szerint jobban élnek, de mindegy.
2022. ápr. 23. 21:17
10/12 árokpart válasza:
8-as Azért bugris országnak nem mondanám azt az országot ahol bemész egy üzletben és pl. egy igazi revolvert is úgy tudsz vásárolni ha elmúltál 18 éves mint nálunk egy csokoládét. Azért ott nem kicsit nézik valódi polgárnak az embert és nem alattvalónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!