Tulsi Gabbard alkalmas lenne arra, hogy Trump utolsó ciklusának lejárta után az amerikaiak első női elnöke legyen?
Miért ne lenne?
Eddig csak a demokrata női jelölteket utasították vissza, de ők puhányok voltak.
Tulsi Gabbard kemény és erős nő. A férfiak és nők is szeretik a karakteres nőket.
Oh, nem tudtam, hogy meg is van róla a baloldali lejárató propaganda.
Akkor szerintem egyre esélyesebb, hogy elnök lesz.
De mi köze az oroszokhoz?
Most utánaolvastam és semmi konkrét bizonyíték nincs.
Az is igaz lehet, hogy próbálták lejáratni 2020 előtt. Miért kéne bármit elhinni abból, amit egy demokrata mond?
Ha orosz kém, akkor miért nincs börtönben? Még megértem, hogy a magyar nemzetbiztonság szar, de már az amerikai is, akiknek ez nem tűnik fel?
A színesbőrű érv is hülyeség. Egyrészt volt már kétszer Obama. Ne próbáljuk már tettetni, hogy 20. század eleje van, amikor ez nem igaz. Magas pozíciókban rengeteg nem fehér van. Az, hogy nem nyernek mindenben nem rasszizmus, hanem pont, hogy egyenlőség. Mindenkinek ugyanolyan esélyei vannak, nemtől és pigmentációtól függetlenül.
Másrészt Trump is inkább narancsos, nem teljesen fehér.
Jesszus, ráadásul a redditen azt írják Hillary Clinton kezdte a pletykát róla. Na az az ember tényleg megbízható.
Hát nem tudom. Szerintem a demokratáknak csak nem tetszik, hogy az első női elnök esélyes, hogy nem az ő oldalukról fog jönni, így keresztbe téve a progresszív legendájuknak. Mert ugye ez mindenképpen történelmi jelentőségű lesz és emlékezni fog rá mindenki, ahogy Obamára is, mint első fekete elnökre. Gondolom ezért a redditen meg hasonló helyeken fel fogják tekerni ezt a narratívát.
Ha republikánus oldalon nyerne egy nő, aki ráadásul nem is fehér, az lenullázná a demokraták kommunikációs fegyvereit, miszerint a konzervatívok rasszisták, nőgyűlölők és hasonló. El kéne kezdeniük mással kampányolni.
De én örülnék neki, mert talán véget vetne az identitás háborúnak, ami már sok éve zajlik.
Akkor hogyan tudott Obama kétszer is nyerni?
Miért gondolod, hogy Biden a bőrszíne miatt volt szimpatikusabb a bizonytalanoknak?
Én nem hiszem, hogy tényleg számít a bőrszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!