Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más is törölte az X-et az...

Más is törölte az X-et az amerikai választási kampány óta?

Figyelt kérdés

nov. 14. 09:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Csak szólok, hogy Covid halálozási aránya nem éri el az 1%-ot. :) Még úgy sem, hogy kb. mindent, aki abban az időben meghalt (a végső stádiumos rákosokat is beleszámítva) és covid+-os volt, azt Covid áldozatnak számolták.

Ezzel a nem egészen 1%-al elmarad pl. az A-influenzavírus halálozási rátájától. :)

Az egész egy szemfényvesztés volt, kíváncsi volt a deep state, hogy mennyire lehet korlátozni az embereket.

nov. 14. 12:33
 22/31 A kérdező kommentje:
Csekély vígasz ez azoknak, akiknel a családjában meghalt valaki a covidtól, pl ismerõsöm apukája, 0 betegséggel.
nov. 14. 12:35
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

A covid ugyan nem nátha, de köszönhetően a megbetegedési és elhalálozási statisztikák manipulációjának nem lehet megállapítani hogy ténylegesen mennyien haltak bele. Szóval a "pár millió" halálos áldozat egy hazug összesített statisztikai adat, a valós szám valahol 500 ezer körül lehet globálisan.

nov. 14. 12:43
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
Én inkább ma fogom letölteni imádom a demokráciát. Facebookon sajnos elhallgatnak....
nov. 14. 14:00
 25/31 anonim ***** válasza:
44%
Én le se töltöttem, a tiktokkal együtt
nov. 14. 17:30
 26/31 anonim ***** válasza:
65%

épp ellenkezőleg.

különben letörölted és ennyi, nem kell itt vergődnöd mert senki se kíváncsi rá. ostoba az olyan ember aki azt hiszi hogy az ellenoldalon a szent igazság hangzik el.

nov. 14. 19:19
 27/31 gago77 ***** válasza:
66%
Más is. Vagyunk páran ezen a bolygón. Más meg regisztrált. És?
nov. 15. 21:27
 28/31 anonim ***** válasza:
59%

social media = közösségi média

fake news = álhír

Mindenre van magyar szó, használd őket nyugodtan.

dec. 12. 14:31
 29/31 gago77 ***** válasza:
61%
Én a faszbukról töröltem magam, mert egyoldalúan cenzúráz.
dec. 12. 16:28
 30/31 anonim ***** válasza:
51%
29 nácik bannolása nem cenzúra
dec. 12. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!