Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más is törölte az X-et az...

Más is törölte az X-et az amerikai választási kampány óta?

Figyelt kérdés

ma 09:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%
Miért kellett törölni?
ma 09:26
 2/26 A kérdező kommentje:
Mert nem kell egy plusz social media felulet, amelynek a tulajdonosa fake newsokat oszt meg nap mint nap es ezert meg poziciot is kap a Trump-kormanytol
ma 09:32
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Oh, értem. Ennyi erővel ne használd az internetet, mert az egész egy fake news, oldaltól függetlenül.
ma 09:37
 4/26 anonim ***** válasza:
54%

Én, önhatalmúlag és tüntetőlegesen, csak úgy, mint a megyék, vagy a Moszkva tér, vagy a Sportcsarnok esetében, az X-et, továbbra is Twitternek hivom bűntetésből.

Alapból, nem értettem, miért kellett az egyik legismertebb social médiát ilyen h névvel átnevezni.

ma 09:39
 5/26 A kérdező kommentje:
Elon Musk nevezte át. Azóta van az oldalnak egy lejtmenete.
ma 09:42
 6/26 anonim ***** válasza:
62%
Nekem eddig sem volt fent.
ma 09:43
 7/26 anonim ***** válasza:
55%
Tudom, ismerem a story-t, az volt a rögeszméje, hogy csinál egy cenzúramentes social médiát, csak, miközben máig rinyál a cenzúra miatt, saját maga kudarca lett a Twitter story, mert nem igazán működik úgy, ahogy elképzelte.
ma 09:44
 8/26 anonim ***** válasza:
28%

Amióta Elon Musk megvette a Twittert, gyakorlatilag teljesen használhatatlan lett. Én kifejezetten úgy alakítottam magamnak a felületet, hogy minden politikai-közéleti téma engem ott elkerüljön, elsősorban az általam kedvelt tartalomgyártókat és ismerőseimet követtem rajta. Namost nálam ott telt be a pohár, amikor szépen-lassan elkezdett beszivárogni mindenféle alt-right tartalom az idővonalamra, és végül napi rendszerességgel kellett több "Verified" profilt blokkolnom vagy mute-olnom. Most Októberben töröltem a fiókom, mert egyszerűen elegem lett az egészből, hiába muteoltam a különböző amerikai politikusok és politikai tartalomgyártók fiókjait (illetve magát Elon Muskot), kaptam továbbra is a MAGA-propagandát az arcomba, úgy, hogy mégegyszer, egyáltalán nem érdekel a téma, és értelemszerűen nem is vagyok amerikai választópolgár.

Arról nem is beszélve, hogy a hely egyszerűen tele lett seggfejekkel, minden egyes tweet alatt Pesti Srácok kommentszekció szintet is alig megütő gyűlölködés van.

ma 09:48
 9/26 A kérdező kommentje:
Nekem egyebkent a Fidezs altal penzelt kamu magyar profilokrol is jottek ertesitesek, olyanokerol, akiket nem is kovetek.
ma 09:59
 10/26 anonim ***** válasza:
33%
Musk valószínűleg a történelem legveszteségesebb (legostobább) rebrandingjét hajtotta végre a Twitter kukázásával. Csak mert anyagilag megengedhette magának.
ma 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!