Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mostani amerikai választást...

A mostani amerikai választást is figyelembe véve, te hova költöznél inkább?

Figyelt kérdés

nov. 9. 22:12
A kérdező szavazást indított:
USA
Kanada
Maradnék Magyarországon
Marsdnék valahol Európában
Egyéb
32 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Budapestről szívesen elköltöznék egy kis hegyi faluba, mondjuk a Mátrába.
nov. 9. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Svájc
nov. 9. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Kanada
nov. 9. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
1-es Mi tart vissza? Szia!
nov. 9. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Én Floridába vagy Texasba.

De, én kedvelem Trumpot.

Ahova nem mennék semmiképpen, az California állam vagy New York.

nov. 9. 22:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi bajod van am Californiaval, voltal mar ott? Florida a hurrikanok miatt nem eletbiztositas. New York baromi draga. Californiaban vannak meno helyek.
nov. 9. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

6#

Californiában gyakoriak a földrengések és nagyon nagy a szárazság.Egy cigarettacsikkből is erdőtüzek keletkezhetnek.

Illetve, nem szimpatikus az adórendszere meg az egész politikája.

Ja és baromi drága ott is a lakhatás,szolgáltatások is a sok celeb miatt.

nov. 9. 23:02
 8/13 A kérdező kommentje:
7) sajnos igen. Nekem 2 éve volt szerencsem ott lenni. Nagyon durva helyek vannak, pl a Death Valley, a világ legforróbb helye. Akkor San Francisco klassz, de szeles. Los Angeles kornyeke egy oriasi metropolisz, nekem annyira nem tetszett, de nem rossz ott elni. Van pár szep nemzeti park, meg hegyek, szal turistakent klassz.
nov. 9. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Burkina Fasoba
nov. 9. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Én is voltam az USÁ-ban, New Yorkan, de sehol nem éreztem magam túl nagy biztonságban még fényes nappal sem, sötétedés után meg főleg tiszta para volt ha már eltávolodtam a felkapottabb belvárosi helyektől. Ezek a feketék és latinók nagyon nem bizalomgerjesztőek még nappal sem és hemzsegnek mindenütt, de a fehér emberek se voltak sokkal jobbak. Az a szociális rendszer ami ott ki lett alakítva meg totál elfogadhtatlan még a magyarországihoz képest is. Európában sokkal jobb helyek vannak még a növekvő számú migránsok ellenére is.
nov. 9. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!