Most így visszagondolva,ha Biden mégsem lép vissza akkor is ekkora fölénnyel nyert volna Trump?
Hajlottam a nemre is, mert lehet még nagyobbal nyert volna de szerintem te arra gondoltál a Nem válasz alatt, hogy vele kevésbé kaptak volna ki.
De szerintem sokkal érdekesebb kérdés az, hogy miért Biden/Harris volt a demokraták jelöltje a 24-es választásokra.
Harrisnek esélye nem lett volna egy előválasztáson, Bidenről meg aki nem tolja full kreténbe az tudta, hogy nem bírna ki még egy ciklust. Eleve 2020-ban még arról szólt a fáma, hogy 1 ciklust akar csak ülni. De akkor mégis miért nem volt előválasztás?
ma 23:13
Olyan előválasztásra gondoltam ahol nem indítják Bident aki hivatalban lévő elnökként előnyt élvez.
23-ban lett volna rá bőven idejük megcsinálni, csak épp Harrisnek esélye nem lett volna azon győzni, mert 19-ben is valami 1%-t kapott.
ma 23:57
Legyen igazad, de akkor miért nem futtatták meg? Nem lett volna mindenki felé tisztességesebb eljárás ha versenyben győz? (amúgy meg ha te indultál volna demokrata jelöltként te is kapsz 60-70 millió szavazatot)
"De szerintem sokkal érdekesebb kérdés az, hogy miért Biden/Harris volt a demokraták jelöltje a 24-es választásokra."
Ez egyrészt hagyomány. Másrészt az ellenfele Trump volt akit már egyszer megvert. Más szóval Biden jelölése logikus döntés volt.
"hagyomány"
Az is hagyomány, hogy olyan embert indítanak aki egyenesen nem képes járni? Az is hagyomány, hogy olyan embert indítanak aki nincs a szellemi képességei bírtokában?
Amit írtok lehet úgy lenne egy normális elnök mellett akinek nem az öregek otthonában lenne a helye, de Biden nem ilyen volt és mindenki tudta ezt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!