Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most így visszagondolva,ha...

Most így visszagondolva,ha Biden mégsem lép vissza akkor is ekkora fölénnyel nyert volna Trump?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Talán még nagyobbal.
tegnapelőtt 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Hajlottam a nemre is, mert lehet még nagyobbal nyert volna de szerintem te arra gondoltál a Nem válasz alatt, hogy vele kevésbé kaptak volna ki.

De szerintem sokkal érdekesebb kérdés az, hogy miért Biden/Harris volt a demokraták jelöltje a 24-es választásokra.

Harrisnek esélye nem lett volna egy előválasztáson, Bidenről meg aki nem tolja full kreténbe az tudta, hogy nem bírna ki még egy ciklust. Eleve 2020-ban még arról szólt a fáma, hogy 1 ciklust akar csak ülni. De akkor mégis miért nem volt előválasztás?

tegnapelőtt 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Volt előválasztás, amit Biden fölényesen megnyert. Am ne úgy képzeld el, hogy akkor lemond valaki és másnap az egész USA előválaszt. Kampányolniuk kell majd aztan valasztani. Ezzel megint csak az időt húzták volna. Plusz a kampánypénzeket is vissza kell adni.
tegnapelőtt 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

ma 23:13

Olyan előválasztásra gondoltam ahol nem indítják Bident aki hivatalban lévő elnökként előnyt élvez.

23-ban lett volna rá bőven idejük megcsinálni, csak épp Harrisnek esélye nem lett volna azon győzni, mert 19-ben is valami 1%-t kapott.

tegnapelőtt 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg alelnökként sokkal nagyobb esélye lett volna. Most is a nagyon utált Harrisra 72 millióan szavaztak...
tegnapelőtt 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

ma 23:57

Legyen igazad, de akkor miért nem futtatták meg? Nem lett volna mindenki felé tisztességesebb eljárás ha versenyben győz? (amúgy meg ha te indultál volna demokrata jelöltként te is kapsz 60-70 millió szavazatot)

tegnap 00:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Bident kerdezd, hogy miert indult ujra, ha korabban azt mondta, hogy ő csak egy cikluson at lesz elnok. Szerintem az ok egyszeru: a felidos valasztasokon taroltak a demokratak, ea Biden ezen felbuzdulva jelentette be az ujraindulasat. Altalaban ha az elnok ujraindul akkor nem nagyon van ellenfel. Inkabb csak olyan kamu jeloltek voltak rajta kivul.
tegnap 00:24
 8/11 PMC Wagner ***** válasza:
66%

"De szerintem sokkal érdekesebb kérdés az, hogy miért Biden/Harris volt a demokraták jelöltje a 24-es választásokra."

Ez egyrészt hagyomány. Másrészt az ellenfele Trump volt akit már egyszer megvert. Más szóval Biden jelölése logikus döntés volt.

tegnap 01:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Biden 4 eve 7 millio szavazattal verte Trumpot. Most Trump 3 millio szavazattal verte Harrist. Ez egy hagyomany, hogy ha valaki elnok es meg indulhat elnoknek akkor a partja tamogatja. Most ez egy rendkivuli helyzet volt mert Biden hirtelen nagyon megoregedett. 2022-ben kellett volna lebeszelni az indulasrol.
tegnap 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"hagyomány"

Az is hagyomány, hogy olyan embert indítanak aki egyenesen nem képes járni? Az is hagyomány, hogy olyan embert indítanak aki nincs a szellemi képességei bírtokában?

Amit írtok lehet úgy lenne egy normális elnök mellett akinek nem az öregek otthonában lenne a helye, de Biden nem ilyen volt és mindenki tudta ezt róla.

tegnap 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!