Véletlen egybeesés? Miért van az, hogy Kamala Harris csak azokban az államokban nyert ahol nem kötelező a személyigazolvány a szavazáshoz?
"Nincs szükség feltételes módra"
Akkor cáfoltál volna, de most is csak terelsz, mint valami óvodás. :DD
"épp csak annyi a kérdés hogy a bohóc-sapka is rajtad van-e"
Ne magadból indulj ki. :)
"úgy írjuk, hogy add ide azt a jelvényt"
A jelen esetben írhatod, példának használtam, de láthatóan annyira nem vagy értelmes, hogy felfogd. Viszont vannak olyan szavak, amik nem léteznek igazán a többi nyelvben, ami miatt pontosabb más nyelvet használni.
"továbbra is: miért beszélsz half angolul?"
Tök mindegy, hogy milyen nyelven beszélek, mert magyarul se tudsz.
"nagy lófszod van neked, nem több adód, mint másnak a teljes bruttó fizetése :DDDD kis komcsi"
A világ egyik vezető IT cégének dolgozom mérnökként. Elég magabiztosan tudom mondani, hogy de, többet adózom, mint amennyi másnak a bruttója. :)
"FÖL, FÖL! TI RABJAI A FÖÖÖLDNEEEK! FÖL, FÖL! TE ÉHES PROLETÁÁÁR!"
Senki nem kérte a himnuszod, kis proli. :)
#43: „Ne magadból indulj ki. :)”
Miért indulnék ki magamból, nem én bohóckodok a fasisztázással hanem te, amit nem is próbálsz tagadni, csak süketelsz a definiciókról, mintha a társadalomtudományok terén minden szentírás lenne. Dehát tk. honnan is tudhatná ezt egy "IT-MÉRNÖK"... :)
"Miért indulnék ki magamból, nem én bohóckodok a fasisztázással hanem te, amit nem is próbálsz tagadni, csak süketelsz a definiciókról"
Itt egyedül te bohóckodsz. Én 3 különböző forrást hoztam, míg te egyet se cáfoltál, ehelyett itt terelsz, mint valami idióta. :DDD
"mintha a társadalomtudományok terén minden szentírás lenne"
Nem az, de én 3 bizonyítékot hoztam, te egyet se cáfoltál. Ha jártál volna középiskolába akkor megtanították volna, hogy ilyenkor amikor nem cáfolnak egy állítást, az az jelenti, hogy igaza van annak a félnek, aki állította azt.
Szóval ha tényleg nem bohóckodnál, akkor a következő válaszod kizárólag a 3 fentebbi forrás cáfolatáról szólna. Gondolom ez sosem fog megtörténni, de egy jó beismerés lesz a részedről, hogy tényleg csak trollkodni vagy itt, mint egy óvodás. :)
"Szóval vezető IT cég mérnökeként nincs annyi agyad, hogy írj egy jó példát."
A példa milyensége attól függ, hogy mire használják. Az én példám jó volt arra a célra, amire szántam. Az nem az én hibám, ha az olvasó fél egy idióta és nem tudja helyén kezelni a példát. :)
"Mondjuk az én évfolyamomban is csak pár értelmes ember volt, pedig a BME a legjobb az országban állítólag."
Inkább arról van szó, hogy az átlag középiskolák nem tanítják meg a diákokat szöveget értelmezni, ahogy az esetedben láthatjuk, ezért hiszed azt, hogy egy jól működő példa attól rossz lesz, mert le lehet fordítani, ugyanis a példám arra vonatkozott, hogy hogyan írunk angol szavakat magyar szövegben, ezt egy "tree" vagy "apple" szavakkal is megtehettem volna, és nem pedig arra, hogy mi az, amit nem fordítunk le.
Mellesleg igen, a BME a legjobb mérnökképzésben, de ha valaki pl. elit gimiből megy, akkor erőlködés nélkül elvégzi még így is.
Fú gec de szétverném a fejedet :DD
Fa és alma a két szó, amit keresel. Mondjál egy olyat, aminek nincs magyar megfelelője, és máris jó példa lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!