Az USA-ban annyira alacsony a színvonal, hogy egy 34-szeresen elítélt, megbukott, 2-szer impícselt 78 éves elnökről elhiszik, hogy majd jobb lesz tőle a gazdaság?
Figyelt kérdés
nov. 10. 20:34
11/19 anonim válasza:
lipsi könnyek. örülök nektek hogy még mindig bőgtök.
12/19 Jeffrey Spender válasza:
Most összegyűltek a Gyakori Kérdéseken a Trump-fóbiások ?
13/19 anonim válasza:
Nem Trumpra szégyen, hogy hamarabb elhiszik, hogy vele jobb lesz a gazdaság, mint Kamalával. Nagyon semmilyen jelölt volt Harris.
14/19 anonim válasza:
13-as csak emlékeztetlek, ő az Egyesült Államok alelnöke
15/19 anonim válasza:
Értem utolsó, de nem is szabadott volna Bidennel megkezdeni a kampányt, ő mondta, hogy 1 ciklus és kész.
Úgy tudom, hogy nem volt semmilyen előválasztás egyből az alelnök vette át a stafétabotot Bidentől.
16/19 anonim válasza:
Hát igen, az látszik a világban, hogy milyen kuva jó volt ez a 4 év demokrata vezetés Amerikában.(Covid, 2 Háború, Infláció világszerte) Trump lehet nem jó, de szerintem kevésbé rossz mint ezek a tetvek. Legalább ő nem azzal gyűjt szavazatot, hogy legalizálja a marihuánát, és az LMBFSZTUDJAMÉGMI társaságot toborozza maga köré. Ők csak ezt tudják felmutatni. Semmi jó hatása a gazdaságra nem volt ennek a 4 évnek. Semmi. Egy vicc volt Biden a bandájával egyutt. De legalább az ottani emberek esze is kezd helyrejönni, és nem akarják a világot teljesen taccsra tenni.
17/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Covid gyors kezelése pont hogy a bideni adminisztracionak koszonheto. Aki meg kicsit is ert a gazdasaghoz tudhatja miert is lett inflacio.
nov. 12. 23:15
18/19 anonim válasza:
#17 kitudja a háttérben amúgy mi van/ volt.
Én értek a gazdasághoz eléggé, de pont hogy Amerikának lehet köszönni mindent. Ehez nem kell nagy tudomány.
19/19 anonim válasza:
na ez vajon kire szavazhatott?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!