Szerintetek melyik ország maradhat ki egy harmadik világháborúból, ahol jó színvonalon lehet majd élni?
Figyelt kérdés
Hova lenne érdemes költözni?2023. okt. 9. 23:47
1/24 anonim válasza:
Még van egy kis idő szerintem. Hamarosan számíthatunk Irán bombázására és egy Tajvan elleni blokádra ezek végleg tönkreteszik a világkereskedelmet. Argentínát és környékét ajánlom bár jó életszínvonal már sehol sem lesz a gépesített mezőgazdaság hiánya miatt.
3/24 anonim válasza:
Írország? Ne vicceljünk már.
Tele van migránssal, már kongatják a vészharangot maguknak.
Szerintük a svédek után ők lesznek a következők.
Amúgy én is Dél-Amerikát mondanám, Chile, Argentína, Uruguay.
Európai fehér emberek lakják őket, és főleg Chilében az ottani viszonyokhoz képest elég magas az életszínvonal.
5/24 anonim válasza:
Talán Ukrajna vagy Szomália. Ez a kettő addigra már porig lesz rombolva. Ukrajnában szerintem lesz ivóvíz, tehát viszonylag jó színvonalon lehet majd ott élni. Egy egy szerencsésebb napon talán még patkányhoz is hozzájutsz és megsütheted.
7/24 anonim válasza:
Ha kitör a 3. vh akkor sehol sem fogsz jó élet színvonalon élni. Ha felborul a globális gazdaság szállítási lánca akkor középkori szintre süllyed kb. minden ország.
Grönland... mennyi kőolaja, földgáza, szene van? S mennyi fém, acél stb. hogy bármit is érdemlegesen tudjon gyártani? A fából fabrikált dárdákkal történő fókavadászatot nem nevezném élet színvonalnak... Illetve az, de nem túl perspektivikus a mostani élet színvonalhoz képest.
8/24 anonim válasza:
Még mindig jobb mint patkányt sütögetni.
9/24 anonim válasza:
Mindig vannak akik menekülnek de a vicces amikor nincs már hova futni 😀
10/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!