Az amerikaiak nem gondoltak a jövőjükre, a családtagjaikra, női személyekre az életükben, mikor behúzták Trumpra az X-et?
"Nincs az emberi vérben olyan dolog, ami megfiatalít."
Aki életében kapott már vért kórházban betegként, az pontosan tudja, hogy bizony van ereje a vérnek!
Nem véletlenül adják.
És vérszerződést sem véletlenül kötnek. Már akik kötnek.
Na, megjött a napi összeesküvés-elmélethívő debil. Kórházban akkor adnak vért, ha valamiért vérveszteség ért. Nem fiatalítás céljából. Ez olyan, amikor éhes vagy, eszel, hogy újratöltsed a tápanyag-raktárakat, nem azért, hogy fiatalodj.
Vérszerződés meg egy középkori babonaság, nem is kéne, hogy ma párbeszédbe kerüljön. Valami rémlett neked az áltsuliból, amikor kettest kaptál töriből, hogy volt valami vérszerződés.
43-as: ne magadból induljál ki! :D
Kiválóan teljesítettem a kötelezőket, csak azóta én tovább fejlődtem és az életben is szereztem tapasztalatokat, nem csupán az iskolapadban tanultakra támaszkodok..
Blablabla! :D
Nesze, itt egy friss videó, hogy szélesítsd a látóköröd:
https://www.youtube.com/watch?v=vBJ9hBLB2iI
Le a kalappal Ábrahám Róbert előtt!!
Csinálja utána az, aki tudja!!
Vesszen a sántánista világ, győzzön a jó!!
Féltek mi? :)
A gonoszoknak lassan befellegzett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!