Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikaiak nem gondoltak a...

Az amerikaiak nem gondoltak a jövőjükre, a családtagjaikra, női személyekre az életükben, mikor behúzták Trumpra az X-et?

Figyelt kérdés
Hogyhogy nem tájékozódnak? Mindenki láthatta a vitán, hogy Trump mennyire vállalhatatlan.

nov. 9. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
0%

"a Kabal bukása egy baromság"

20-as: ha neked ez a véleményed, akkor vagy nem láttad a filmet vagy képtelen voltál értelmezni, netán fájdalmas az igazság és jobb a boldog tudatlanság?!

nov. 11. 10:21
 22/62 anonim ***** válasza:
0%
21: a Cabal egy Clive Barker fantasyregény, úgyhogy ennyit a képzelődéseidről.
nov. 11. 11:52
 23/62 anonim ***** válasza:

22-es: ez nem az én képzelődésem.

Ne írj olyanról véleményt, amit nem láttál !

nov. 11. 12:01
 24/62 anonim ***** válasza:
51%
21-es, láttam a filmet, és egy mocsok. Olyat mondanak benne, hogy Magyarorszagon lázad a Quanon, és egy rabszolgatörvényről készült tüntetést mutatnak. Meg a hollywoodi sztárok gyerekek vérét oltják magukba azért fiatalos kinézetűek. Azt viszont kifelejti a film, hogy Trump is az Epsteinnel haverkodott.
nov. 11. 13:39
 25/62 anonim ***** válasza:
41%

24: igen, maga Barker rendezett filmet a regényből, Nightbreed címmel. David Cronenberg baromi nagyot alakított benne, mint pszichopata sorozatgyilkos. Pedig nem is színész. De a Quanonról meg gyerekek véréről nem volt szó.

Aki ilyen hülyeségeket elhisz, azt tényleg nem lehet komolyan venni.

Trumpnak ezek nyerték meg a választást. A konteós elmebetegek, a vallási fundamentalisták, a redneckek meg azoknak a szűklátókörű egyéneknek a koalíciója, akik a COVID előtti időkről ábrándoztak, mert akkor jobban éltek. Tény, hogy az USÁ-ban is meglódult az infláció, (az is sokatmondó, hogy amíg ott 9,2 % teljesen bedöntötte a demokraták népszerűségét, Magyarországon a 20 % fölötti adat meg sem kottyant Viktoréknak) de mostanra visszaállt, és a gazdaság sokkal jobb állapotban van, mint Európában. Na de csak eresszék a közelébe az ilyen Musk meg Kennedy-féle univerzális "zseniket", a Trumpot visszasírók azt is meg fogják bánni, hogy megszülettek.

A legnagyobb baj a konteósokkal van szvsz, és ezért a közösségi média a felelős. Ezek a mindenkinél mindent jobban tudó kretének, akik láttak egy "dokumentumfilmet", amit két hétvége alatt dobtak össze unatkozó hülyegyerekek, és ettől azt képzelik, hogy hozzájuk került a Bölcsek Köve - na ezek sajnos egyre többen vannak. Ezek fogják romba dönteni a világot, és már nincs messze az idő.

nov. 11. 15:27
 26/62 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként én el nem tudom hinni hogy megválasztottak egy olyan embert elnöknek, aki olyanokat mond, hogy a migránsok kutyákat esznek, meg hogy 9. havi abortusz. Már azt se akartam elhinni, hogy ilyen egy elnöki vitán elhangozhat, de hogy aztán még meg is választják? Hát tényleg megérett a világ a pusztulásra.
nov. 11. 15:56
 27/62 anonim ***** válasza:
56%
26 majd rájönnek
nov. 11. 16:35
 28/62 anonim ***** válasza:
56%
Majd rájönnek, hogy rosszul szavaztak
nov. 11. 16:38
 29/62 anonim ***** válasza:
38%

25-ös, mi a Fall of Cabal című "dokumentumfilmről" beszélünk, nem a Clive Bakeres akármiről, nem is hallottam arról még. Itt ez: [link]

Nem egy tini, hanem valami holland öregasszony csinálta, és baromság.

nov. 11. 18:20
 30/62 anonim ***** válasza:
29: Tudom. Ironizáltam. Rá nem kattintok ilyen förtelemre.
nov. 11. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!