Az mennyire komikus, hogy többmillió amerikai nő a saját jogai ellen szavazott?
Miert? Mert pont nem erdekli oket mas nok sorsa. Nem azt mondom, hogy Kamala Harrissel azonnal abortuszszabadsag lett colna az egesz USA-ban de hallgattunk olyan torteneteket amikor egy rossz sorau feketet akit megeroszakoltak belehalt a szülésbe, mert az adott allamban bortonbe ment volna a doktor ha vegrehajtja az operaciot. A lany pedig meghalt, a gyereket sem lehetett megmenteni.
Sajnos hiaba vannak ezek a tortenetek, az amerikai nok egy resze ezek szerint nem tul intelligens de minimum onzo
Annyira nem néztem utána a dolgoknak, de szerintem valamilyen szinten neveltetés is benne van a dologban. Ha megnézünk egy térképet akkor látszik, hogy leginkább azok a részek szavaztak Trump-ra ahol kevésbé iskolázottak az emberek.
Én nagy esélyt látok arra, hogy beleszülettek egy olyan családba ahol a Trump féle elvek voltak fölénybe/ a család is egyetértett az ő rasszista és nőgyűlölő nézeteivel. Felnőtt egy ilyen közegben, ezt tanulta meg és mivel nem volt alkalma/ nem akart felső oktatásban részt venni nem ismerkedett meg annyi más nézetett valló emberrel, hogy elgondolkozzon rajta, hogy lehet nem minden úgy van ahogy azt belé nevelték.
Persze lehet hülyeség az egész és csak próbálok valamit belemagyarázni a dolgokba, hogy meg tudjam érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!