Ideológiai vagy inkább gazdasági kérdések miatt nem tudott nyerni Harris Trumppal szemben?
Figyelt kérdés
Szerintem simán nem érzik azt az amerikaiak, hogy jól élnének. Nagy rétegek vannak, akik hónapról hónaora élnek.nov. 8. 10:24
1/7 anonim válasza:
A kettő ugyanaz végülis. Ha blm-esek gyújtogatnak, az egzisztenciálisan sem jó. Vagy ha nő a genderizmus, deviancia, tudatmódosítók, hajléktalanok tombolnak. Szabad üzleteket kifosztani... mert a szegények éheznek, ezért kell nekik a nájk cipő. Migráncsok 10 milliói jönnek, mert joguk van hozzá, és elveszik a munkát.
2/7 A kérdező kommentje:
A BLM Trump elnoksege alatt volt.
nov. 8. 10:36
3/7 anonim válasza:
Is-is.
Több felmérés volt, ami szerint az amerikaiaknak egyre inkább elege van a Woke hülyeségekből.
4/7 anonim válasza:
szerintem elsősorban gazdasági, az ideológiai csak egy plusz nagy lapáttal tett rá az egészre.
5/7 anonim válasza:
Abortuszkérdésben az amerikaiak többsége liberálisabb álláspontot vall, ami a választások egyik fő tematikája volt, és ami miatt sokan Kamala győzelmét jósolták. Szóval a bizonytalanabb rétegekben szerintem inkább a gazdasági problémák számítottak.
6/7 anonim válasza:
3-as az emberi jogok védelme nem hülyeség. Márpedig a woke az emberi jogok védelmét jelenti
7/7 anonim válasza:
6: ja a woke emberekét.
de a natúr emberi jogok védelme meg minden emberét.
az utóbbinak van értelme, az előbbi meg csak arról szól hogy ő nem az ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!