Hogyhogy Donald Trump sosem tudja a popular vote-okban többet szerezni, mint pl Biden?
Figyelt kérdés
Most nézem, bár valóban sok szavazatot kapott Trump, kb ugyanúgy teljesített, mint 4 éve. Inkább a szavazóbázisok rendeződtek át. Ugyanakkor Bidenre 81 millióan szavaztak, Trumora meg most max 76 lesz a végeredmény. Ennek mi az oka?
Én a nagyvárosokra tudok tippelni, amelyek demokraták.
nov. 8. 13:09
1/7 PMC Wagner válasza:
Van fent ilyen statisztika az elmult húsz év választási részvételeiről. Valamiert 2020 ban 40 millioval több szavazat volt mint általában
3/7 A kérdező kommentje:
Tegyük hozzá, hogy 2020-ban az egesz vilag fel volt haborodva a Covid miatt, az USAban meg lakossagaranyosan nagyon sok volt a halott, rengeteg ceg ment tonkre. Szerintem ez is megmozgatta a demokrata tabort. Ez iden elmaradt, sokan elegedtlenek az anyagi helyzettel es proteszt mod szavaztak.
nov. 8. 13:36
4/7 anonim válasza:
2020-ban a halottak is szavazhattak, ez rendesen megdobta a részvételt.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha a halottak szavaztak, most miért nem?
nov. 8. 14:47
6/7 SzocdemOliver válasza:
Rengeteg szavazatot nem számoltak még meg, a képviselőházban nem biztos a republikánus többség. Sőt!! Az is lehetséges, hogy választási csalás miatt több helyen újraszámolhatják a szavazatokat.
Nem fogja Biden elnök ezt szó nélkül hagyni.
7/7 A kérdező kommentje:
6) tudom. Bar Kamala elvesztette, California miatt még siman lesz 2 millio plusz szavazata. Azt neztem h 60%os a feldolgozottsag szerintem holnap eleri a 70 milliot. Sajnos ez keves, harom allamban kellene 200 ezer szavazattal, van ahol 150 ezer forditania. Nem fog menni mert ott mar nincs megszamolando szavazat
nov. 8. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!