Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ennyire rossz Trump az...

Miért ennyire rossz Trump az amerikaiaknak?

Figyelt kérdés

Most láttam egy cikket, hogy miután Trump lett megszavazva másnap reggelre 700+ lett az öngyilkosok száma.

Olvastam, hogy betiltaná az abortuszt, de többet nem tudok, hogy miért ilyen rossz, főleg a nők irányába, az érdekelne engem jobban, hogy a nőknek miért ilyen rossz, hogy ő lett megválasztva.

ma 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
nem kell mindent beszpni
ma 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nehez leegyszerusiteni, mert rengeteg erdekcsoport van. Van olyan szavazo, aki pl konkretan megtapasztalta milyen az, mikor megeroszakoljak, es az orvos nem muthwti ki az embriot belole, es a lany belehalt. Erre a sok nagyokos ravagja, hogy de az allam donte el, mennyire azoljanak bele. Nem baszsus, mindenki maga dontse el!!
ma 20:59
 3/6 PMC Wagner ***** válasza:
Nem tiltaná be az abortuszt
ma 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg ott nem államonként változik? Az abortusz törveny.
ma 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

remélem 700 feministával lett kevesebb.

Boszorkányégetés hiányában marad ez a verzió.

Mindegy, a cél ugyanaz. :)

ma 21:49
 6/6 PMC Wagner ***** válasza:

"Meg ott nem államonként változik? Az abortusz törveny."

De igen, annyit mondott erről hogy ezt úgy is hagyná, maximum a szabályozással ért egyet.

Ezt a témát egyébként szándékosan kerülte mindíg. Nem csoda mert nagyon bele lehet bukni. Például itt európában az előző lengyel kormány javarészt ebbe bukott bele hogy betiltotta azt

ma 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!