Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek Richard Nixont...

Szerintetek Richard Nixont miért nem szerették az amerikaiak vagy pedig szerették és nekem vannak rossz információim? Melyik amerikai elnök volt jobb nála vagy ti innen kis hazánkból kit szerettetek/szerettek a legjobban?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nixont a felesleges vietnami vereség miatt kedvelték a legkevésbé, de a lehallgatási botrány tett be neki.

Sajnos életem során nem volt olyan makulátlan magyar miniszterelnök akit kedveltem volna, korábban biztos volt népszerűbb mint pl. Wekerle, de róla nem tudok nyilatkozni.

2014. szept. 14. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc amerikai elnököm személy szerint Jimmy Carter.

Mind az elnöksége, mind az elnökség utáni ténykedése alapján szerintem a legtisztességesebb, legnagyszerűbb és legremekebb ember, aki valaha az Elnöki Székbe ült az Amerikai Egyesült Államokban.

(Jobban megérdemelné a szobrot, mint a tömeggyilkos Ronald Reagen.)

2014. szept. 15. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Lincoln és Kennedy akart csinálni valamit a háttérhatalom ellen csak őket megölték emiatt. Kennedy-t sem tartom nagyra, de ő kimondta az igazságot és tenni is akart a jó cél érdekében, de tudjuk mi lett a vége. Az USA-nak az összes elnöke a háttérhatalom bábja volt(például Obama) vagy maga is tag(például a két Bush).
2014. szept. 15. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos, őt eléggé szívből utálták. Olvass utána a Watergate-ügynek, na az nem tett valami jót a népszerűségének. Hogy kik voltak valamelyest szerethetőek, ki tudja? Talán Washington, Jefferson, Lincoln... Ők mindenesetre biztosan forogtak a sírjukban az utódaik által a 20-21. században elkövetett gazemberségek miatt.
2015. dec. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!