Sokaknak miért nem egyértelmű,hogy az amerikai választást elcsalták?
Teljesen egyértelmű,hogy csalás történ.Márpedig, az oroszok belenyúltak.
Számoltak be szerver szakadozásról, leállásról.Ez tipikusan az oroszok trükkje.
Putyin akart egy gyenge vezetőt, ő meg majad halászhat a zavarosban.
Már az is gyanús,hogy az alsó és felsőházban is többséget kaptak Trumpék.Ez igen ritka az amerikai történelemben.Például a leköszönő Bidenének nem volt többségük,ezért nem tudtak szinte semmit sem átvinni.
Az amerikaiak meg progesszívabbak annál, minthogy ennyi Trumpra szavazó legyen.Matematikailag is lehetetlen.
A demokraták pedig naivak,sőt lúzerek, ha ezt nem látják be és hagyják.
Mert nem szavaztak idén a halottak?
Az amcsik jobb számítógépesek. Ők találták ki és alkották meg ezt az ipart. Szilícium völgy
ja de putyin azt mondta hogy ő kamalát akarja, tehát hogyha az oroszok csaltak akkor miért pont trump oldalára?
egyrészt
másrészt bidennél amikor tényleg csalások voltak akkor is kiáltottál csalást?
Kamalának szurkoltam, de én nem látom, hogy elcsalták volna... pang az amerikai gazdaság, nő a munkanélküliség, inflációs sokk érte az amerikaiakat(ahogyan minket is), ez volt a fő oka, hogy vesztett Kamala, mind a 7 billegő államban veszített, a latinok, a feketék, és ami a legmeglepőbb a fiatalok többsége is elpártolt Kamalától, mind a gazdasági helyzet miatt.
Mellékesen jegyzem meg, hogy idehaza is ebben a helyzetben áll a Fidesz, sokan nagyon sokan a gazdasági helyzet miatt elégedetlenek a Fidesszel és szavaznak a Tiszára, a mínuszos GDP, az inflációs sokk miatt. Ha nem akar a Fidesz, mint regnálo kormány az amerikai demokraták, a brit tory-k, a francia Macron pártjára jutni, akkor ki kell vmit találnia a Fidesznek.
ha be tudod bizonyítani akár 1 milliárd $-t is kérhetsz érte
ha nem tudod, akkor meg nem egyértelmű
En is Harrisnek szurkoltam, de ez van. El kell fogadni. Nekem is kellemetlen volt a tegnapi nap, nem is voltam tul produkiv, ma mar jobb.
Szerintem a helyzet az, hogy az emberek Amerikaban elegedetlenek, rengeteg ember van aki honaprol honapra el, s neki nem mindegy ha valaminek az ara akar par szazalekkal is feljebb megy. Ezt nyilvan mindig az aktualisan regnalo kormanyon csapodik le. Ugyanakkor szerintem egy masik, ismertebb jelolttel meg lehetett volna nyerni a valasztast. Sajnos Harrisnek is csomo hibaja volt a kampany soran. Nem igazan tudott Bidentol fuggetlenedni. Akkor tul keves interjut adott, nyilvan lehetetlen lett volna ennyi ido alatt ennyit kampanyolni ez teny.
Jo hir, hogy valszeg Trump rosszabb lesz, s Amerika nagyon meg fogja szivni. Igy viszont 4 ev mulva megint demokrata gyozelem varhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!