Mit szóltok Trump győzelmének?
3-as
Én is így vagyok vele.
Ha sikerül egy tényleges igazságos békét elhoznia a régióba akkor ünnepelni fogom a békét.
Hanem hozz békét akkor nem ünneplem.
"Ha sikerül egy tényleges igazságos békét elhoznia a régióba akkor ünnepelni fogom a békét."
De nem csak ezt ígérte, az ugye vágod? Megígérte, hogy lebombázza az oroszokat. Ez egy ígérete volt.
A békéről szóló ígéretét már most elbukta, mert azt állította, hogy megválasztása után 24 órával béke lesz. Meg lett választva, nem beiktatásról volt szó.
6-os
Ne ezzel akarjuk már hiteltelenné tenni.
Még nem is vette át a kormányzást a demokratáktól.
Nem vagy Trumpos én Demokratákra szavaztam volna.
Kíváncsi lennék arra ahol az oroszok lebombázását mondta.
Mármint? Már rég hiteltelenné tette magát. 2016-ban azzal kampányolt, hogy nem hitte el a hivatalos munkanélkülisége adatokat, amik 4-5%-ról szóltak, hanem szerinte akár 40% is munkanélküli volt.
"Don’t believe these phony numbers when you hear 4.9 and 5 percent unemployment. The number’s probably 28, 29, as high as 35. In fact, I even heard recently 42 percent"
Tessék, itt beszél a bombázásról: [link]
Nem fogok előfizetni rá.
De elhiszem.
Republikánusoktól mondjuk nem csodálkozom.
Az igazi békét a Demokraták hozzák el.
Úgy ,mint vietnámnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!