Ha Kamala ennyire lúzer akkor miért nem inkább Biden indult?
Figyelt kérdés
Ennél nagyobbat nem lehet veszíteni.
Még csak a győzelem közelében sem volt Kamala.
A közvélemény kutatások meg kukába valók, semmit nem érnek.
Pár napja említettem kommentben hogy gyanús Orbánék magabiztossága és tessék!
nov. 6. 13:00
1/9 anonim válasza:
Kamala nagyon megosztó volt, még párton belül is.
2/9 anonim válasza:
Azt azért lehetett tudni hogy a közvéleménykutatások adatai Trumpot alábecsülik, a populista politikusok esetében ez eléggé jellemző dolog. Meg persze a ballib hátszél-média is megpróbálta elhitetni Kamaláról hogy ő a megtestesült "Superwoman".
3/9 mindentudó99 válasza:
Azért mert olyan szenilis hogy azt se tudná választáson indul vagy maratoni futáson. Igazából nekem mindegy is de egy ekkora világhatalmat ne egy ennyire vén ember vezessen már aki egy szimpadról mem talál le.
4/9 anonim válasza:
#3 Mondjuk azért Trump sem sokkal fiatalabb, csak 3 évvel. 2029-ben mire végez a ciklusával idősebb lesz mint most Biden.
5/9 anonim válasza:
"Ennél nagyobbat nem lehet veszíteni." - Vesztettek már ellenfelek ennél sokkal nagyobb arányban is.
Másrészt nyilván nem láttak a jövőbe, és nem is volt sok választásuk. Nem valószínű, hogy Biden nyert volna.
7/9 PMC Wagner válasza:
#2 ezért javasoltam még augusztusban hogy a fogadó irodákat nézzék ha valós közvélemény kutatást akarnak.
8/9 anonim válasza:
4
Nem ez számít, hanem a mentális állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!