Most, hogy Trump nyert várható, hogy a Klubrádió, Partizán, ATV stb mindentudó okostojás megmondóemberei már ma estére összeülnek és "ruszki hekkerek" meg "beavatkozott a KGB" frázisokat fognak ismételgetni?
A liberálisok mint tudjuk olyanok mint az ovisok társasozás közben. Ha nyernek, akkor ez így normális, úgy kell lennie. De ha veszítenek akkor azonnal hisztizni kezdenek és sírnak, hogy "Ez csalás!"
Pont mint ahogyan a liberálisok is. Amint veszítenek valahol azonnal jönnek a szokásos unalomig ismételt szövegek, hogy "ruszki hekkerek avatkoztak be" meg, hogy "a KGB közbeavatkozott" stb sablonos dumák.
Várjátok már a Klubrádió, ATV, hvg stb ballib megmondóembereit, mit nyilatkoznak majd?
Én már alig várom, hogy lássam a sok fideszes Trump imádónak a fejét akik azt hiszik, hogy Trump elhozza a békét. :D
Lesz koppanás.
"A liberálisok mint tudjuk olyanok mint az ovisok társasozás közben. Ha nyernek, akkor ez így normális, úgy kell lennie. De ha veszítenek akkor azonnal hisztizni kezdenek és sírnak, hogy "Ez csalás!""
Emlékeim szerint nem a liberálisok ostromolták meg a Capitoliumot négy éve. És emlékeim szerint 2002-ben nem liberálisok zárták le az Erzsébet-hidat és 2006-ban nem liberálisok gyújtották fel az MTV székházát a kormány távozását követelve.
Ja, elfelejtettem írni:
Ezért a kérdésért nem kaptam rúbeleket Putyintól. Ahogyan Orbánról sincs portré a szobám falán. Mielőtt bárki ilyesmikkel jönne.
Most nem a csőcselékről beszélünk. A liberálisok amúgy is testnevelésből felmentettek, tehát kb a fotelból nem tudnának felkelni, nemhogy kimenjenek lázongani.
Most a megmondóemberekről van szó. A republikánus megmondóemberek sosem hisztiztek, hogy csalás történt, amikor a másik oldal nyert.
Lehet igazad van.
Ilyenkor előveszik majd a "buta fogatlan parasztok meg lettek vezetve a független liberális szakértők ellen".
Ugyanis ha a liberálisok nem tudják semmivel sem bizonyítani, hogy csalás volt, akkor elkezdik kimagyarázni, hogy a demokrácia igazából nem is olyan jó rendszer, hisz nem bízhatjuk az ország vezetését buta fogatlan mucsaiakra.
Ahogyan pl Angliában is a Brexit előtt azt mondták "bízzuk az egyszerű polgárokra a döntést" majd amikor nem úgy szavaztak ahogyan a liberálisok szerint kellett volna, akkor ugyanezek azt mondták "a buta iskolázatlan mucsai angol fogatlan nyuggerek leszavazták a sokdiplonyos értelmiségieket".
Emlékezzünk az SZDSZ-nek is anno az volt a fő szlogene, hogy "szakértői kormányzás". Mivel ugye ők az intelligencia és okosság csúcsa, míg aki nem ért egyet velük az csakis egy buta krumplizabáló jobbágy paraszt lehet.
Szóval lehet most pont a liberálisok lesznek, akik majd a leghangosabban mondják majd a "buta iskolázatlan fogalmatlan amcsik" szöveget.
Nem tudom, nem vagyok 0-24-ben a neten mivel van munkahelyem és dolgozni is szoktam. Szemben a liberálisokkal, akik javarészt NEET-ek.
De ilyen igazi turbóliberális ős-SZDSZ-es meg Bolgár Gyuri bácsis "összeül a ballib kupaktanács" típusú videóakat küldjetek majd ha épp ráakadtok és pont az amerikai választásokról lesz majd szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!