Donald Trump ugye elbukik??? Nehogy már jó legyen orbánnak!!!!
Figyelt kérdés
nov. 6. 08:03
21/27 anonim válasza:
19 A napi libsizés megvolt, csak ez a lényeg. Szidni mindenkit.
22/27 anonim válasza:
A privát üzeneteket olvasás nélkül törlöm, ne fáradjatok vele.
23/27 anonim válasza:
Megy a kommentzónában a veszekedés az senkinek nem tűnik fel, hogy a kérdés 08 óra után lett kiírva, amikor már tudható volt, ki nyerte a választást az USA-ban.
Ebből arra következtetet, a kérdező szándékonan írt ki olyan kérdést, amivel egymásnak tudja ugrasztani a két tábort és sikerült is neki.
24/27 anonim válasza:
A kérdező egy komplett idióta, én sem értem, miért kell etetni. Szerintem ne írjatok a kérdése alá többet.
25/27 A kérdező kommentje:
Bosszút kell állni a második világháborús német vereség miatt!!!
Dönitz admirálisnak nem lett volna szabad aláírnia a kapitulációt hanem a führer parancsa szerint kitartani a legutolsó emberig!!! De ettől Dönitz egyáltalán nem áruló
nov. 6. 10:36
26/27 anonim válasza:
brutál nagy pofon ez a zagyva pártnak:)
27/27 anonim válasza:
Ma este elmegyek vásárolni a Chimpex-be, minden nap jó akcióik vannak, a múltkor 59 ft-ért vettem Milka wafelinit, hátha megint kifogok valami jot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!