Donald Trump ugye elbukik??? Nehogy már jó legyen orbánnak!!!!
Hónapokkal ezelőtt írtam, hogy Trump fog nyerni, erre a sok rinya libsi nekem esett. Gondolom most tele sirják a párnájukat. 🤪😆😅
🔴🔴🔴🔴🔴💪💪💪💪😛😛😛
A Harris-fanok most törölgethetik a könnyeiket.
Hol vannak jelenleg azon beírogatók akik szerint biztos nyer? 🤔
Így fog járni a Tisza is 2026 ban....csak szólok!
Pressman takarodjon azonnal haza!
Működik a gyűlöletpropaganda!
Sose értettem ezt a mentalitást.
Igen, Herrisnek szurkoltam és megvan az oka miért. Lehetne szépen is nyerni de nektek muszáj arrogánsan provokálni mindenkit. Mikor Biden nyert akkor is gusztustalan volt ha a másik oldalról valaki ezt tette.
Átpörgettem a Facebookot és jopárszor olvastam hogy
"Sirjatok libsik" Ez mire jó? Miért akarod hogy másnak rossz legyen? Itt emberek konkrétan el akarják pusztítani a másikat, azt akarják hogy szenvedjenek és nevetnek rajtuk. Ennek sose volt jó vége, most se lesz.
14-es.
Ohhh de ismerős. Mikor először nyert Trump a nagybátyam felhívott hogy "Na mi van? Sírni fogsz? Modtam hogy ez lesz. Most rossz a kis lelkednek?" Persze utána mondta hogy csak vicc és és velem még viccelni se lehet.
Majd mikor Biden nyert már nem volt akkora a szája, latszott rajta hogy ideges és forr benne a harag, nem mondtam semmit pedig várta.
Azért, mert itt sokan játszották a nagy politikai szakértőt, meg hogy ők mennyire tudják, hogy mi a jó. Nos, az amerikaiaknál betelt a pohár, elegük lett a demokraták 💩akodásábol, a gazdaság tönkretételéböl. Most szépen megfizettek érte.
A GYIK-es Harris hápogók most elcsitultak.🤣
17.
Meglepő hogy mindenki annak szurkol akit támogat, igaz?
Mikor Biden nyert akkor is hévvel voltál? Akkor is ilyen arrogánsan osztoztad az észt?
Azt gondol mindenki amit akar, de maradjunk meg emberek. Tudom hogy ez nagy kérés, és nem is akarja mindenki.
14# nem sajnállak, tudod miért???
Ugyanazt kapjátok vissza, amit adtatok!! Ráadásul ti kezdtétek, libsik...
19
Sehol nem írtam hogy sajnálj, direkt nem akarod megérteni amit írtam. Pont ez a baj.
Gyűlölködj tovább, de nem vezet sehova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!