Ha ma győz Trump Elon Mask milyen szerepet fog kapni a kormányban? Tényleg szabad kezet kap az urripar és a technológiai fejlesztések teren szövetségi ellenőrzés nélkül?
Egyesíti a NASA t és a Spacex et jöhet a neurlink és Hyperloop ?
Bürokrácia nélküli szabad technikai forradalom indulhat el?
Látszik rajta hogy az én is diagnosztizáltan az vagyok tudom milyen.
Azért vannak jövőbe mutató eszmei és hatalmas képzelete de ezert ugrál idetlenul a színpadon látszik rajta hogy fura .
Steve Jobs is az és Einstein is az volt .a mi szociális zavarunk mintha direkt az űrutazás ra lenne kitalálva
Fegyelmezettek vagyunk szociálisan kevés igenyunk és ragaszkodunk a kialakult rendszerünk hoz.
20 évet simán lehuznek egy űrhajón vagy egy életet 5 6 vagy inkább 2 3
ember társaságában
Már most nyert Musk 21 milliárd dollárt olyan mértékben emelkedtek a cégei ertekpapirjai 12 százalék egy nap alatt !
Aztán csak 150 milliót rakott a kampányba ez aztán a befektetés
O a föld leggazdagabb embere de legalább nem csak luxusra költi hanem van egy elképzelése az emberiség jövőjéről és pénze is hogy megvalósítsa.
Űrinternet Tesla és Starship rakéta hatalmas teljesítmény amit tőle kaptunk .
Ha lesz Hyperloop és neurlink az meg inkább ajándék tőle ami amúgy meg 10 20 évig nem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!