1/17 anonim válasza:
Nem, ez már több, mint szivatás.
Februárban, többen mondtuk, hogy innentől a kétarcú, hintázás nem fog működni, szint kell vallani, mindenkinek, mi a ruszkikat választottuk. Az történik, amit sokan mondtunk már a télen is és a választások előtt is, ha marad Orbán, akkor mi megyünk, ez történik most. Mi megyünk kifelé
3/17 anonim válasza:
Mfor... 🤣 Normális forrást hozzá, pl 444, telex. Köszi.
4/17 anonim válasza:
Milyen szivatás? Brüsszel álláspontja világos, tehát ellenőrizni szándékoznak.
5/17 A kérdező kommentje:
3
Ez van, ez jött szembe, így tudom feltenni a kérdést.
Értelmes válasza esetleg valakinek? 1-esen kívül, úgy értem.
2022. okt. 13. 07:42
6/17 A kérdező kommentje:
Oké, 4-es. Nem vagyok amúgy Fideszes, még mielőtt. DE: akkor miért néztek félre 12 évig? Ugyanez ment.
2022. okt. 13. 07:45
8/17 anonim válasza:
Unalmas már, hogy megint falkában támadják, és vegzálják hazánkat. Kíváncsi lennék, ha Orbán egyszer odapirítana, és mondjuk elzavarná az összes nyugati multit, vajon akkor is ekkora szájuk lenne-e.
9/17 anonim válasza:
"akkor miért néztek félre 12 évig?" Néppártba tartozás és főleg a Merkel politikája végett. Az autógyárai kapták a különböző támogatásokat, kedvezményeket. Az adójuk valahol 3-4 százalék között van ezekkel. A béremelések sem kerültek semmibe, mert euróhoz képest gyengült mindig annyit a forint, egy centbe sem került nekik az itteni béremelés. A mutter próbált mindent elsikálni. Aminek még isszuk a levét, ő még az orosz energiafüggőséget sem akarta fokozatosan csökkenteni. Mi meg főleg nem.
10/17 anonim válasza:
Az Európa Tanács egy sóhivatal, figyelgessenek csak, akárcsak a másik 10 országot, semmi jelentősége. Ez nem "Brüsszel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!