Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha ma győz Trump Elon Mask...

Ha ma győz Trump Elon Mask milyen szerepet fog kapni a kormányban? Tényleg szabad kezet kap az urripar és a technológiai fejlesztések teren szövetségi ellenőrzés nélkül?

Figyelt kérdés

Egyesíti a NASA t és a Spacex et jöhet a neurlink és Hyperloop ?

Bürokrácia nélküli szabad technikai forradalom indulhat el?

nov. 5. 08:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Ne álmodozz, Harris megnyeri.
nov. 5. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Akár még az is lehet, csak nyerjen Trump...
nov. 5. 08:38
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Musk az adópolitika meg a woke baromságok miatt rágott be a demokratákra.Anno Bidenre szavazott.

Valószínű ezeken a területeken lenne változás.

nov. 5. 08:42
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

"Tényleg szabad kezet kap az urripar és a technológiai fejlesztések teren szövetségi ellenőrzés nélkül?"

Ez most is így van, a vagyona, pénzügyi lehetőségeinek határáig azt fejleszt amit csak akar.

nov. 5. 08:48
 5/16 A kérdező kommentje:

20 e raktam Trump ra remélem nyerek most 1,59 a szorzoja Harrisnek 2,4

Fogadó irodák tudnak valamit szerintem ha nem így jártam ennyit nekem megér

nov. 5. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem fog nyerni
nov. 5. 09:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Trump nak al a zászló sajnos el kell ismerni én is utálom Putyint és Orbánt de itt most Trump az esélyes el kell ismerni ez nem propaganda
nov. 5. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:

A Departement of Goverment Efficiency (Kormányzati Hatékonysági Osztály) főnöke lesz (talán, ha Trump valaha is tartja a szavát). A bürokráciát fogja majd próbálni csökkenteni.

A NASA nem lesz egyesítve SpaceX-el de legnagyobb kuncsaftja lesz. (Talán már most is az.)

nov. 5. 10:02
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"Egyesíti a NASA t és a Spacex et jöhet a neurlink és Hyperloop ?"

Haha, micsoda ostobaság! Mondjuk nem akkora ostobaság, hogy Musk meg ne próbálkozna vele, de ugye azért szerencsére nem nem rajta áll vagy bukik minden. Jön az ovónéni és rácsap ennek nagyranőtt ovodásnak a kezére.

nov. 5. 12:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem.nagyra nőt óvodás csak Aspergeres autista pont mint én .nektek azért fura a mozgása és a viselkedése de valljuk be isszonyat egy úttörő személyiség.

[link]

nov. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!