Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem kellene Ukrajna háborújána...

Nem kellene Ukrajna háborújának managelését végre abba hagyni?

Figyelt kérdés

Tudod hány háború volt a II.Világháború óta? Lefogadom azt sem tudom, hogy az USA vagy 25 ilyen háborút indított ilyen-olyan okokkal. Gondolom arról sem hallottál, hogy gyógyszergyárat bombáztak le. Az is kevéssé ismert, hogy az Ukrán háborúval párhuzamosan volt népírtás orosz utódállamokban egymás közt és az EU/USA/ENSZ mélyen hallgatott erről, mint amikor az orosz kisebbséget írtotta a náci AZOB ezred. Hol voltak ilyenkor a liberális embervédő aktivisták?

Kismillió háború volt, van. Ez az Ukrán háború 2014-ben kezdődött. Az USA is igen vastagon benne volt a háború kirobbanásába. Miért kell az EU-nak anyagilag tönkremenni ebbe? Miért kell hazánknak is szívnia emiatt? Elmaradt pénzek, szankciós infláció, gazdasági szankciók, drága USA palagáz vásárlása...

... Miért kell nekünk fizetni az USA háborúját? Nem kellene leállítani Ukrajna háborújának magagelését? Sem pénz többet. Úgysem adják vissza. Sem fegyver. Adtunk eleget. Az USA egyedül többet költ minden évben a seregre, mint az összes többi ország együttvéve !! Fizessék ők a háborújuk?

nov. 3. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen !
Nem
Nem tudom, nem érdekel. Amíg az életszférámat nem érinti
27 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
21%
De igen, de amíg amerikai gyarmat vagyunk, és nyugati bábkormány áll az ország élén, addig ránk kényszerítik, hogy pénzeljük és fegyverezzük Ukrajnát.
nov. 3. 15:28
 2/31 A kérdező kommentje:
Én azt is megértem, hogy az USÁ-nak kell még egy N+1. gyramat, mert az ellenség szomszédja. A Monolopyban is ezt tennéd. De akkor könyörgöm fizessék ők ! Manageljék a saját terjeszkedésüket, mert nem a demokráciáért csinálja senki, hanem a hatalomért
nov. 3. 15:32
 3/31 anonim ***** válasza:
60%
De abba kéne.
nov. 3. 15:34
 4/31 A kérdező kommentje:

Az hogy 1001. ember teszi fel a kérdést nem azt jelenti, hogy igazunk van?

Az propaganda, hogy nem akarjuk a sátánisták terjeszkedését ?

Ukrajna véd minket? Ott vígan nézik, ahogy verik a magyar kisebbséget ember! Ledöntik nemzeti jelképeink. Tapossák hagyományaink. Már harmadszor nyilatkozták Ukrán miniszterek, ezredesek, hogy ha nem lennénk NATO tag megszállnának a Balatonig. Tittkoztak ez ellen Ukrán hivatalos kormányból? Nem. Utálnak minket. Nem védenek meg semmitől

nov. 3. 15:43
 5/31 anonim ***** válasza:
33%
Akkor éljél te orosz-magyar határ mellett, én nem akarok.
nov. 3. 15:49
 6/31 Fsms ***** válasza:
22%
Ezt a sátánista vonalat egy elmeorvossal megbeszélhetnéd.
nov. 3. 16:00
 7/31 anonim ***** válasza:
16%
A kérdés jelentve, mert ez egyértelműen provokáció.
nov. 3. 16:17
 8/31 Molyember ***** válasza:
27%

Nem, inkább fokozni kéne a támogatást. Minden kilőtt orosz tank befektetés a jövőnkbe.

Egyébként az USA-EU gazdaságilag meg se érzi ezt a háborút. A pénzek nem ezért maradnak el, hanem Orbán miatt, és a háborús inflációt is a Fidesznek köszönhetjük.

De ezt nyilván nem érted. Nem baj, nem te döntesz.

nov. 3. 16:19
 9/31 anonim válasza:
18%
A kérdés egyértelműen provokáció és hazaárulás.
nov. 3. 16:35
 10/31 anonim ***** válasza:
73%
De igen.
nov. 3. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!