Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kitör a következő 10 évben...

Kitör a következő 10 évben egy világháború?

Figyelt kérdés
Szerinted?

nov. 1. 18:10
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
29 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem. Ebben az évben is volt békemenet.....
nov. 1. 18:20
 2/24 A kérdező kommentje:

Az igen! Békemenet is volt..

Orbán megold mindent! Azta mindenit!

Ennek ellenére egyes befolyásos emberek szerint már kitört:

[link]

nov. 1. 18:22
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
igen, talán, lehet, nem biztos, nem
nov. 1. 18:23
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos esély van rá....
nov. 1. 18:24
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem kizárt, de az ember hülye, mert elpusztítja saját magát a f@sz méregetés és a hatalom vágy miatt. Már az is jó lenne ha a harcaikat ököllel vagy karddal vívnák meg, úgy ahogy régen.... De miért vannak egyáltalán katonák? Sose értettem. Ha minden ember azt mondaná, MINDEGYIK, hogy én nem harcolok és nem ölök meg senkit, akkor a vezetőség mindegy hogy mit akarna, mert nem lenne aki a harcol egymással. De van rá esély, hogy idő előtt megdöglünk igen.

[link]

nov. 1. 18:34
 6/24 A kérdező kommentje:

Én Nyugaton élek java részt és ott számítanak rá.

Németországban pl. próbák is vannak, telefonra jön vészhívás, nekem a magyar számomra is.

Persze vannak, akik ezt a félelmet politikailag is kihasználják, a béketeremtő szerepében tetszelegve (Trump, Orbán stb.) Előbbinek még talán kicsi beleszólása van a globális eseményekbe, utóbbinak semmi, ő egy jelentéktelen ember ebben a szerepben.

nov. 1. 18:34
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
Jövőre meglátod.
nov. 1. 20:14
 8/24 anonim ***** válasza:
#5 Azon mit nem értesz hogy miért vannak katonák? Még ha egy része nem is akarna háborúzni, a többibe belenevelik hogy akarjon, amelyik nemet mond az meg ott hal meg helyben, tehát sose lesz olyan hogy minden ember azt mondja.
nov. 1. 23:18
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez evidens, hogy soha nem lesz olyan 8-as, ezért is van most a jelenlegi helyzet. Csupán egy teória volt amit fölvázoltam. Végül is tökéletes megmondta Einstein "AMÍG ÉLNEK FÉRFIAK A FÖLDÖN ADDIG HÁBORÚK IS LESZNEK".
nov. 1. 23:33
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Ezt hallottam már Pityutól is, nem gondoltam volna róla hogy tudja ki az az Einstein.
nov. 2. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!