Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Minden magyar Trumpnak kell,...

Minden magyar Trumpnak kell, hogy drukkoljon?

Figyelt kérdés
Te?

nov. 2. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Én fideszes vagyok, és Trumpnak drukkolok
Én fideszes vagyok, és Harrisnek szurkolok
Nem vagyok fideszes, és Trumpnak drukkolok
Nem vagyok fideszes, és Harrisnek drukkolok
Tojok rá mi van amcsiban, nincs ekkora hatással.Mo-ra
22 szavazat
1 2
 1/12 Alex Fly ***** válasza:
53%
Nem.
nov. 2. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Aki Trumpnak drukkol, az annak a kijelentésnek beteljesülését reméli, miszerint Trump azt mondta, amennyiben elnök lesz, nem védi meg a kelet-európai NATO-tagokat, sőt, bíztatni fogja az oroszokat, hogy támadják meg őket.

Kiegészítve azzal, hogy Orbán Balázs azt mondta, ők nem védenék meg az országot egy orosz támadás esetén, aki Magyarországot szeretni, annak ezek az ellenségei.

nov. 2. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
9%

ma 22:08

"az annak a kijelentésnek beteljesülését reméli, miszerint Trump azt mondta, amennyiben elnök lesz, nem védi meg a kelet-európai NATO-tagokat"

Erről mi a forrás? Mert semmit se találni róla.

nov. 2. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Trump egy bolond mint a Viktor
nov. 3. 00:43
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

[link]

nov. 3. 01:53
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Ha valami végleg betenné a szeget a magyar gazdasági csodába, az Trámpli Kina ellenes politikája és a vámjai, amit ki akar rájuk szabni.

Plusz, ha még hozzátesszük, hogy az európai autógyártásra milyen hatással lenne ez, mi mint összeszerelő ország, hát, az lenne az igazán nagy segitség a magyar családoknak.

De, természetesen, mint minden igaz magyar ember, hajrá őrültekháza, hajrá!

nov. 3. 06:27
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Hajrá Kamala Harris
nov. 3. 07:02
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

5: aztaqrva... te tudsz egyáltalán olvasni? mert hogy írott szöveg értelmezése egyáltalán nem megy neked az fix. mondd már el őszintén, elolvastad a cikket?

te azt írod "nem védi meg a kelet-európai NATO-tagokat" a cikk meg arról szól hogy az aki nem fizeti be a védelmi keret kötelező 2%-át azokat nem védi meg.

[link]

"Trump nem védené meg azokat a NATO-országokat, amelyek nem fejlesztették kellően saját haderejüket. A NATO belső megállapodása szerint a tagországok nemzeti jövedelmük 2%-át kötelesek védelmi célokra költeni "

ez olyan mint ha nem fizetnél lakbért, de elvárod hogy ott lakhass, és felháborodnál ha ki akarnak lakoltatni.

látszik hogy csak a címeket olvasod el magát a cikket már nem. elképesztő hogy ilyen sok hülye van.

nov. 3. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

[link]

[link]

[link]

[link]

Észre sem veszed, hogy saját halálodba önként, tapsolva juttatnád magadat.

nov. 3. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

9: ismét az ostobaságodról teszel tanúbizonylatot amihez gratulálok.

ki az az idióta aki ilyen oldalt olvas és tart hiteles forrásnak hogy nethuszar.ro?

a cnn az az amerikai M1. ja és mondja egy volt tanácsadó... kb mint anno a "német orvos kitálal a kovidról" című esti mese 😂

az indexes cikk szintén

a negyedik link meg ukrán forrás.......... na azok aztán baromira hitelesek 😂

"Észre sem veszed, hogy saját halálodba önként, tapsolva juttatnád magadat."

mondod ezt te onnan ugye? 😂

az ilyenektől mint te is akik csak a címeket olvassák el, ki kéne kötni még az áramot is nem csak a netet.

nov. 3. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!