Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehet egy titkos paktum...

Lehet egy titkos paktum Putyin és Orbán között azzal kapcsolatban, hogy a háborút a 2026-os magyar országgyűlési választások után zárják csak le a felek és addig nem is lehet béke?

Figyelt kérdés
Ugyanis így megint lehetne azzal kampányolni a kormánypártnak, hogy veszélyben van az országunk. Jöhet a háború, féljen mindenki! Putyinnak érdeke, hogy a Fidesz maradjon hatalmon, hiszen így tud keresztbe tenni folyamatosan az EU-nak és akár a NATO-nak is (Svéd, Finn csatlakozás, Ukrajna finanszírozása jó pékda erre). Én arra tippelek, hogy ha csak 100-200 tankkal is és 5-10 ezer koreai katonával harcolva de kihúzza Putyin a háborút 2026 áprilisig, hogy a barátja maradjon hatalmon.

okt. 31. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Nem lehet.

Nem csak Magyarország és Szlovákia akar békét. Egyre több országban győznek a békepárti pártok, mozgalmak. Utóbb Georgiában is, és sorra várható.

Már a franciák is mozdulnak.

Háborút akarsz? Mert vagy kitör a béke, vagy te is mész a frontra, a “levesbe”, mint egész Európa.

okt. 31. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Hogy fogsz te majd pislogni, mikor decemberben az amcsik közlik, hogy nincs több pénz az ukránoknak.
okt. 31. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Orbán nem ilyen értékes Putyinnak, erre a nyakadat teheted.
okt. 31. 19:29
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 a kérdésre is tudnál válaszolni? Azt nem tudjuk, hogy mi lesz decemberben, szerintem a világon senki nem tudja, hogy mi lesz az elnökválasztás eredménye és azt sem, hogy bárki is nyerne, folytatnák-e a fegyverszállítást az amerikaiak, vagy sem.
okt. 31. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

"a kérdésre is tudnál válaszolni?"

nem csoda hogy ilyen hülye kérdésre nem kapsz olyan válaszokat amit hallani szeretnél.

okt. 31. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

"Azt nem tudjuk, hogy mi lesz decemberben, szerintem a világon senki nem tudja, hogy mi lesz az elnökválasztás eredménye"

Én tudom. Trump fog nyerni.

okt. 31. 19:48
 7/8 meszike91 ***** válasza:
20%

19:28

Melyik decemberben? Mert már lassan három éve ezt hallgatom a moszkovitáktól.

okt. 31. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
orbannak ott van a toroczkai meg a magyar peti
nov. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!