Várod már Donald Trump győzelmét?
Azzal, hogy Trump a világ egyetlen szuperhatalmának élére kerül, lényegében a világ csúcsára is felkerül ismét.
Dehát van rajta kívül alkalmasabb erre a posztra? Hiszen ő hozhatja el a békét.
Na meg Trump úrnak a magyar miniszterelnökkel is jó a kapcsolata.
Istentől megáldott ember Donald Trump, legyen jó szerencséje!
Csak Trump, hajrá USA!
Hajrá Viktor, Hajrá Magyarország!
Nagy dilemmával vagyok vele kapcsolatban!
Alapjábavéve, egy elmebajos, vadmarhának tartom ezt a barmot, aki ténylegesen képes lenne kirobbantani egy háborút és itt akár az amerikai polgárháborúra is gondolok.
Normál, érző emberként én nem szeretném, hogy ez a gyökér még egy pillanatig is vezethesse a Föld egyik legnagyobb országát és talán a legerősebb hadseregét.
Közben, meg, ugyanigy gondolkodva 0rbánról, messzemenőleg kiváncsi vagyok arra a helyzetre, amikor Trámpli győzelme esetén, nem jön el a világbéke, sőt tovább támogatja Ukrajnát, viszont a Kina ellenes politikája végett, még dúrvábban döntené be a magyar gazdaságot és, a Kina mosdató politikánk végett, akár a mi vegzálásunk is kilátásban van, mivel egyes források szerint, neki sem tetszik a diktátorunk kinai politikája.
Most úgy vagyok vele, hogy jobb lett volna, ha 4 éve ő nyer, mert most nem kellene többé vele foglalkozni, csak egy rosszemlékű idióta lenne a világtörténelemben.
Ugyanúgy, ahogy Joe Bidennél 4 éve, most is elcsalják a levélszavazatokkal az eredményt Kamala javára...
Ugye, érdekes módon, akkor is Trump magabiztosan nyerésre állt és a levélszavazatok fordították meg hirtelen a szavazás eredményét. Ki is derültek akkoriban elég nagy furcsaságok a levélszavazatokkal, mint például már nem élő személyek adták le a szavazatukat...
Ám, mivel a bíróságok is a demokraták kezében vannak, nem történt semmilyen eljárás...
Reménykedjünk, hogy idén a csalás nem lesz elég és az amerikaiak legyőzik a hazug demokratákat!
Amúgy, a döntő kérdés az lesz, a dél - amerikaiak kire fognak szavazni! Ez döntő kérdés, az biztos!
A kérdező helyretételének érdekében: trump egy elmebajos dilinyós patkány.
Akivel szemben egy tisztességes, valódi demokrata hölgy áll.
Szedd össze magad drága fasiszta nyomorult kérdező!
Én azért várom, hogy derüljön már ki, hogy ki nyert, mert a rossznyelvek szerint az amcsi elnökválasztás után, a hitelminősitők le fognak minősiteni minket, nem kicsit, nagyon.
Az lesz, majd az igazán nagy segitség a magyar családoknak, ha bóvlik leszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!