Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várod már Donald Trump győzelmét?

Várod már Donald Trump győzelmét?

Figyelt kérdés

Azzal, hogy Trump a világ egyetlen szuperhatalmának élére kerül, lényegében a világ csúcsára is felkerül ismét.

Dehát van rajta kívül alkalmasabb erre a posztra? Hiszen ő hozhatja el a békét.

Na meg Trump úrnak a magyar miniszterelnökkel is jó a kapcsolata.

Istentől megáldott ember Donald Trump, legyen jó szerencséje!

Csak Trump, hajrá USA!

Hajrá Viktor, Hajrá Magyarország!

ma 05:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, várom.
Nem.
Talán.
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nagy dilemmával vagyok vele kapcsolatban!

Alapjábavéve, egy elmebajos, vadmarhának tartom ezt a barmot, aki ténylegesen képes lenne kirobbantani egy háborút és itt akár az amerikai polgárháborúra is gondolok.

Normál, érző emberként én nem szeretném, hogy ez a gyökér még egy pillanatig is vezethesse a Föld egyik legnagyobb országát és talán a legerősebb hadseregét.

Közben, meg, ugyanigy gondolkodva 0rbánról, messzemenőleg kiváncsi vagyok arra a helyzetre, amikor Trámpli győzelme esetén, nem jön el a világbéke, sőt tovább támogatja Ukrajnát, viszont a Kina ellenes politikája végett, még dúrvábban döntené be a magyar gazdaságot és, a Kina mosdató politikánk végett, akár a mi vegzálásunk is kilátásban van, mivel egyes források szerint, neki sem tetszik a diktátorunk kinai politikája.

Most úgy vagyok vele, hogy jobb lett volna, ha 4 éve ő nyer, mert most nem kellene többé vele foglalkozni, csak egy rosszemlékű idióta lenne a világtörténelemben.

ma 06:27
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Ugyanúgy, ahogy Joe Bidennél 4 éve, most is elcsalják a levélszavazatokkal az eredményt Kamala javára...

Ugye, érdekes módon, akkor is Trump magabiztosan nyerésre állt és a levélszavazatok fordították meg hirtelen a szavazás eredményét. Ki is derültek akkoriban elég nagy furcsaságok a levélszavazatokkal, mint például már nem élő személyek adták le a szavazatukat...

Ám, mivel a bíróságok is a demokraták kezében vannak, nem történt semmilyen eljárás...

Reménykedjünk, hogy idén a csalás nem lesz elég és az amerikaiak legyőzik a hazug demokratákat!

Amúgy, a döntő kérdés az lesz, a dél - amerikaiak kire fognak szavazni! Ez döntő kérdés, az biztos!

ma 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

A kérdező helyretételének érdekében: trump egy elmebajos dilinyós patkány.

Akivel szemben egy tisztességes, valódi demokrata hölgy áll.

Szedd össze magad drága fasiszta nyomorult kérdező!

ma 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért várom, hogy derüljön már ki, hogy ki nyert, mert a rossznyelvek szerint az amcsi elnökválasztás után, a hitelminősitők le fognak minősiteni minket, nem kicsit, nagyon.

Az lesz, majd az igazán nagy segitség a magyar családoknak, ha bóvlik leszünk :)

ma 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem várom, bár nekünk akkor sem lesz jobb ha Kanalas Herrisz nyer. Majd az illetékesek eldöntik.
ma 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!