Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Matovič állítása szerint...

Matovič állítása szerint "Fico egy áruló görény", Szlovákia mikor esküdött hűséget Ukrajnának, vagy mi teszi őt árulóvá, mi a libsi logika?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 31. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Ez az ő véleménye ha egyáltalán valóban ezt mondta.

Nem kell ezt túldimenzionálni.

Másnak lehet más a véleménye.

okt. 31. 18:02
 2/9 PMC Wagner ***** válasza:
77%
Matovicsot a szlovákok ki nem álhatják olyat csinalt ami miatt ficot vissza sírták. Még választási csalást is elkövetett nyíltan 500€ igért a cigányoknak ha megszavazzák stb
okt. 31. 18:11
 3/9 A kérdező kommentje:
1.: Nézz már utána a vélemény fogalmának, ennyire bunkó nem lehetsz! Vagy legalább ne okoskodnál akkor... Az viszont még nagyobb szégyen, hogy ennyien felpontoztak...
okt. 31. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 Pedig tökre igaza van az egyesnek. Én utána néztem a kedvedért a vélemény jelentésének: "A vélemény egy személynek, a saját nézőpontjából kiinduló elgondolása a dolgokról. A vélemény, mivel az az individuumtól, annak perspektívájától függő, ezért szükségszerűen szubjektív."

A cikk alapján nem tudom miből szűrted le hogy ez nem a saját véleménye volt.

okt. 31. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
4.: Ha azt írom egy politikusra, hogy korrupt bűnöző, az rágalmazás, bűncselekmény, de ha úgy írom, hogy szerintem egy korrupt bűnöző, akkor az véleménynyilvánítás.
okt. 31. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És attól, hogy a kérdező itt, most agyonvédi a magyargyűlölőt, azzal változik valami a szolvákok ukránokkal kapcsolatos polikájával, vagy az előző elnöknek a véleményével?
okt. 31. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem tudom, hogy tudtad-e kérdező, Fico épp egy olyan nyelvtörvényt akar bevezetni Szlovákiában, ami Ukrajnában a magyar politika hivatkozott és konfliktust gyártott.
okt. 31. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Belpolitikai civakodás.
okt. 31. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
bukott politikus vergődése, megszoktuk, uncsi.
okt. 31. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!