Orbánék Csádi katonai missziója mennyire népszerű a magyarok között? Látják hogy ez Magyarország fejlődéséért sikeréért nagyon fontos, vagy inkább közömbösek iránta, esetleg pénzkidobásnak tartják?
Figyelt kérdés
okt. 31. 06:57
A kérdező szavazást indított:
Felesleges pénzkidobás, megint a NER jár jól nem Magyarország.
Nekem tök mindegy hogy magyar katonák Csádban szolgálnak.
Magyarország fejlődése sikere szempontjában nagy jelentősége van Csádnak és a katonai missziónak.
10 szavazat
1/8 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás. Alapból nem értem h egy ennyire szegény, lepusztult ország miért segít egy afrikai országnak, aki hasonló szinten van.
3/8 Demion válasza:
Szerintem az átlag fidesz szavazó nemcsak a misszióról nem tud, de azt sem tudja mi az a Csád.
4/8 anonim válasza:
Orbán felelőtlenségének/agyhalálának ékes bizonyítéka!
5/8 anonim válasza:
Csádba az orosz érdekeltséget a Wagner csoport képviselte. A maradék Wagner kell az ukrán frontra, mi csak kisegítjük őket.
6/8 A kérdező kommentje:
A Putyin-párti miniszterelnök ez a kis kisegítése nekünk milliárdokba kerül. :(
okt. 31. 09:52
7/8 anonim válasza:
Nem lepődnék meg, ha az átlag fideszes nem hogy Csádra, de még Afrikára se tudna rábökni a térképen.
Nagyjából annyira pénzkidobás az egész, mint olimpiát rendezni.
8/8 anonim válasza:
És ha Csádban a betolakodó magyar katonák fognak meg fognak halni, akkor az mind hősi halott lesz, és tarthatjuk el a családjaikat???
Orbán hülyeségének nincs határa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!