Ki szavazi meg hogy Tiltsa be az EU a fegyverek és pénz küldését Ukrajnában és tartsanak béke tárgyalásokat?
#21:
Elég nagyvonalúan elhanyagolod az egyes történelmi események közötti különbségeket.
Látom igyekszel terelni a témát a jelenlegi szituációról. Először Magyarországra, aztán most már a korok sem stimmelnek.
A szabadságharcnak van értelme és értéke, de egy bizonyos idő után, vagy helyzetben igenis meg kell próbálni egyezkedni az elnyomó hatalommal. Szerintem.
Pláne ha az embernek családja van, és meg akarja kímélni őket. Egyedülálló fiatal ember
könnyebben hősködik persze, megértem.
> "és akkor mi van ? nem halsz bele"
+
> "Ennek örülj, közelebbről sokkal jobban meg tudják szorongatni az EU tökét."
+
> "Egy kisebb Ukrajna mindenképp maradni fog, még a radikális orosz politikusok szerint is. Nem lesz Oroszország a szomszédunk. A másik, hogy NATO országot nem támadnak meg az oroszok úgysem."
+
> "Dehát Putyin se akar örökre háborúzni. Tudom legutoljára elvetették az oroszok a békét, mikor a Kurszk régiót megtámadták az ukránok, de ha kapnak egy megfelelő ajánlatot, szerintem elfogadnák."
Megkérem midannyiótokat, hogy nyissátok ki a történelem tankönyvet és kezdjétek el lapozgatni!
Méghogy Putyin nem akar örökre háborúzni?! Ez nem Putyinon múlik! Az oroszoknak ilyen az alkata. Folyamatosan háborúznak valakivel. Nem tűnt még fel? Mikor volt olyan korszak, amikor az oroszok semmilyen konfliktusban nem voltak éppen benne? Soha. Nem volt ilyen korszak a történelem során.
Azt hiszitek, ha elfoglalják Ukrajnát, akkor majd a NATO szomszédságban elégedettek lesznek és kitör a béke korszaka? A nagy fenéket! Így is atommal fenyegetőztek, mert féltek, hogy Ukrajnát beveszik NATO tagnak és NATO szomszédjuk lesz. Ha elfoglalják Ukrajnát, akkor kapásból ott lesznek a NATO tagállamok a szomszédjukban. Érdekük lesz kialakítani egy semleges zónát Ukrajna a NATO tagállamok között. Na vajon hol lehet kialakítani olyan zónát? Ja, igen. Magyarországon, Lengyelországon, ... Soroljam még?
Itt nem béke lesz, hanem eszkalálódás, ezt kéne megérteni végre és nem az ostoba naiv képzeteket hangoztatni! Ukrajnát támogatni kell, mert ez a biztonságunk záloga. Pont!
> "Az orosz gazdaság tényleg roskadozik a háború miatt. Ha megtarthatnak néhány megyét, belemennének abba, hogy Ukrajna maradék része NATO tag legyen."
Aha. Ezért támadják az ország közepét, sőt, lengyel határhoz közeli városokat. Mert csak a keleti megyéket akarják elfoglalni. Értem én. Érti mindenki.
> "Ha Magyarországról ugyanígy már milliók elvándoroltak volna, és százezrek meghaltak volna, és nem lehetne látni a háború végét, akkor igen. 1-2 megyét oda kellene adni."
Csak egy szánalmas hazaáruló mond ilyet! De elmondom neked, ha eszkalálódik a konfliktus, akkor te leszel az, aki nem fog tudni külföldre menekülni. Ugyanis oda csak a nőket és gyerekeket engedik! Ez már nem jutott el az agyadig gondolom, amikor olyanról beszélsz, hogy majd kimész külföldre a háború végéig. Dehogy mész! Ott leszel a front elején és véded a hazádat! Állampolgári, TÖRVÉNYI kötelezettséged!
> "Igen, inkább mint hogy azt a megyét addig bombázzák, amíg teljesen elnéptelenedik, és engem is kinyírjanak a családommal együtt."
Neked is ugyanezt tudom mondani!
ezek a válaszok jól tükrözik hogy az embereknek mennyire mélyen van az értelmi képessége, mennyire buták.
hogy az "oroszok még az ukránokkal se bírnak" de azért megtámadják a nato-t.
nekik miért nem tűnik fel nekik az ellentmondás a két állításban?
a másik hogy csak a helyesírási hibákba tudnak belekötni, hogy "megszavazi".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!