Ki szavazi meg hogy Tiltsa be az EU a fegyverek és pénz küldését Ukrajnában és tartsanak béke tárgyalásokat?
"Ha az EU nem segít az ukránoknak, akkor a jövőben az oroszok a szomszédaink lesznek."
Ennek örülj, közelebbről sokkal jobban meg tudják szorongatni az EU tökét.
Egy kisebb Ukrajna mindenképp maradni fog, még a radikális orosz politikusok szerint is.
Nem lesz Oroszország a szomszédunk. A másik, hogy NATO országot nem támadnak meg az oroszok úgysem.
Ne küldjünk fegyvert, csak elnyújtjuk az ukrán emberek szenvedését. Persze nem igazság,hogy területet veszt Ukrajna, de a béke és az emberi életek százezrei fontosabb.
Egy békekötés után a NATO garantálni tudná Ukrajna biztonságát. De addig nem.
"Egy békekötés után a NATO garantálni tudná Ukrajna biztonságát."
Na ezért nem lesz ott semmilyen békekötés. Akármekkorára is zsugorodik Ukrajna, Putyinék támadni fogják, ha másért nem, azért, hogy háborúban álljon, így sose lehessen NATO-tag. Ezért érdeke Putyinnak a háború folytatása, a hadállapot fenntartása Ukrajnában.
#14:
Dehát Putyin se akar örökre háborúzni. Tudom legutoljára elvetették az oroszok a békét, mikor a Kurszk régiót megtámadták az ukránok, de ha kapnak egy megfelelő ajánlatot, szerintem elfogadnák.
Az orosz gazdaság tényleg roskadozik a háború miatt. Ha megtarthatnak néhány megyét, belemennének abba, hogy Ukrajna maradék része NATO tag legyen.
#15:
Ha Magyarországról ugyanígy már milliók elvándoroltak volna, és százezrek meghaltak volna, és nem lehetne látni a háború végét, akkor igen. 1-2 megyét oda kellene adni.
Itt nincs igazságos jó döntés, csak bölcs döntés.
#19:
Igen, inkább mint hogy azt a megyét addig bombázzák, amíg teljesen elnéptelenedik, és engem is kinyírjanak a családommal együtt.
Mint írtam, itt nincs igazságos döntés, csak bölcs döntés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!