Az eletszinvonal nyugat Európában magasabb viszont drágább is az élet?
Én Magyarországon semmivel sem csináltam máshogy a dolgaimat, mint, amióta kijötten külföldre, ugyanúgy nem akartam a kapcsolataimat előrelépsre felhasználni, vagy másokat kihasználni, önerőből, a saját piaci értékemből akartam megélni. Magyarországon 15 évnyi munkával, nem sikerült azt az életszinvonalat elérnem, amit külföldön, gyakorlatilag az első évben kialakitottam magamnak és azóta, már a sokadik munkahelyem taposom.
Piaci alapon, önerőből nekem messze jobb életszinvonalam van külföldön, mint Magyarországon valaha is volt.
így helyes a kérdés: "A bérek nyugat Európában magasabbak viszont drágább is az élet?"
Igen, ez így igaz, viszont ezzel együtt is magasabb az életszínvonal, mert nem annyival drágább az élet, mint amennyivel többet keresnek.
Ez a kérdés így értelmetlen.
Ha az életszínvonal magasabb, hogy, lehet drágább az élet?
Ott drágább az élet, ahol az alapvető élethez többet kell költened a béredből arányosan.
Nem mindegy, hogy a, fizetésed 100%-a vagy csak 60%-a megy el lakbérre, rezsire, kajára.
Hogy arra válaszoljak, amire gondoltál.
Nem drágább.
Az ingatlanok valamivel drágábbak, de ott olyan magasak a nyugdíjak, hogy, ha nincs lakásod 65 évesen, a nyugdíjból akkor is tudsz tovább bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!