Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Liberálisok, akik úgy gondoljá...

Liberálisok, akik úgy gondolják hogy Kamala Harris nyeri az USA választást. Akartok sokat nyerni?

Figyelt kérdés

Jelenleg lehet fogadni az USA elnökválasztás győztesére az alábbi szorzók szerint.

Donald Trump --- 1,53

Kamala Harris --- 2,5

okt. 22. 12:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, ennyiért ez nagyszerű ajánlat és az irányított közvélemény-kutatások azt mondják Kamala nyer
Nem merem megtenni mert még egy ilyen magas szorzó esetén se merek kockáztatani.
Inkább Trumpra fogadok, ha ez ennyire biztos!
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem merem megtenni mert még egy ilyen magas szorzó esetén se merek kockáztatani."

Pont hogy a magas szorzójú a kockázatosabb. Kisebb szorzónál kevesebb a kockázat. Lottózóban lehet erre amúgy? 1-2 ezret rádobnék.

okt. 22. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
És miben lehet fogadni, választási krumpliban?
okt. 22. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy az (irányított) közvélemény kutatások azt mutatják, hogy Kamala az esélyes.

Szóval ha ezt elhiszed, akkor az "esélyesebbnek" gondolt jelöltre tudsz magas szorzóra fogadni.

Gondolom, te Fideszes lehetsz és ezért gondolkozol krumpliba.

Egyrészt a liberálisokat kérdeztem, másrészt tudsz fogadni forintba a bet365-ön, vagy akár más devizába is.

okt. 22. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
#3 Nem, én nem fideszes vagyok, éppen ezért írtam a krumplit mert a fidderek arra nagyon rá vannak kapva, esetleg az akciós farhátra.
okt. 22. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem. És ennek tudatában kire tennéd a kis pénzedet?

okt. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!