Mikor elkezdődött az egész szankciózgatás, akkor az volt a itt a válasz, hogy a nyugat köszöni szépen jól van. Még most is így gondoljátok?
Én a legelején megmondta, hogy nagy lesz a baj!
Továbbra is így gondolom.
Itt a túlnyomó rész háborúpárti emberek vannak.
Kíváncsi lennék arra, hogy még mindig vakon repültök, vagy már látjátok a tetejét a sz@rlavinának ami folyamatosan közelít felénk?
Értem. A híreket nem szoktad olvasni, vagy csak hazugságnak tartod?
Lassú agónia, ez vár az Európai Unióra, ha a közösség nem hajt végre jelentős gazdasági reformokat – ezt jósolja Mario Draghi, az Európai Központi Bank volt elnöke, aki hétfőn nyújtotta át az Európai Bizottságnak az EU jövőbeli versenyképességéről szóló jelentését.
Ezt azoktól is kérdezem, akik már szavaztak :)
Értem. A híreket szoktátok olvasni, vagy csak hazugságnak tartjátok?
Lassú agónia, ez vár az Európai Unióra, ha a közösség nem hajt végre jelentős gazdasági reformokat – ezt jósolja Mario Draghi, az Európai Központi Bank volt elnöke, aki hétfőn nyújtotta át az Európai Bizottságnak az EU jövőbeli versenyképességéről szóló jelentését.
Ezt azoktól is kérdezem, akik már szavaztak :)
Úgy gondolom, hogy a Nyugat általánosságban rendben van és fejlődik.
Néha vannak kicsit nehezebb időszakok, de akkor is folyamatos a fejlődés.
Draghinak igaza van. A Fideszesek nagyon szeretik őt idézni mostanában, de láthatóan valójában nem olvasták el a jelentését. Ugyanis pont azokkal a lépésekkel akarja növelni a versenyképességet, amik Orbán szerint minden rossz okozói.
Tehát Draghinak igaza van, és bizonyos reformokra szükség van ahhoz, hogy Európa jó helyzetben maradjon. De ebből nem következik, hogy Orbánnak igaza van, sőt a jelentéséből pont az következik, hogy a versenyképesség fenntartásához teljesen más lépések kellenek, mint amiket a Magyar kormány akar.
És igen, szoktam híreket olvasni. Csak többnyire nem a Magyar oldalakon. Természetesen olyan oldalakat nem olvasok, amik mögött Magyar állami támogatás áll, a Magyar közmédiát pedig pláne nem.
"az elmúlt években soha nem látott mértékben emigráltak nyugatra Magyarországról.'
Csak azt hallgatod el rendkívül ügyesen, hogy ez fordítva is igaz.
Az elmúlt években soha nem látott mértékben emigráltak nyugatról Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!