Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Veszélyben van Irán területi...

Veszélyben van Irán területi integritása Izrael miatt?

Figyelt kérdés

okt. 14. 10:08
 81/121 anonim ***** válasza:
46%
Persze nem vagy zsidó sem cionista csak minden kérdésnél Izraelt véded foggal körömmel és hazudozol mindenfélét hogy védd a népirtó zsidókat :) Nem is tudom miért feltételezek ilyet rólad :)
okt. 15. 17:32
 82/121 anonim ***** válasza:
0%
Mutass egy kérdést, ahol foggal körömmel védtem Izraelt és konkrétan mikor és mit hazudtam!
okt. 15. 17:37
 83/121 anonim ***** válasza:
58%
Folyamatosan Izraelt véded. Most nem azt teszed? Bizonyítsd akkor. Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen vagy nem?
okt. 16. 17:15
 84/121 anonim ***** válasza:
0%

"Persze nem vagy zsidó sem cionista csak minden kérdésnél Izraelt véded foggal körömmel és hazudozol mindenfélét hogy védd a népirtó zsidókat"

Mutass egy kérdést, ahol foggal körömmel védtem Izraelt és konkrétan mikor és mit hazudtam!

okt. 16. 17:19
 85/121 anonim ***** válasza:
26%
Például ez itt.
okt. 16. 17:33
 86/121 anonim ***** válasza:
okt. 16. 17:37
 87/121 anonim ***** válasza:
54%

Kedves mohamedán hölgy,(83 és a többi)

az hogy valaki nem hajlandó elismételni a te "zsidók általi népirtás" hazugságodat, az nem azt jelenti, hogy az illető cionista, mindössze azt, hogy normális, és tényeket szeret mondani, nem koholmányokat.

okt. 16. 19:08
 88/121 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismered el az Izrael által elkövetet népirtást miközben a Hágai bíróság ma holnap kimondja, és azt állítod nem vagy zsidó sem cionista? :) Akkor minek neveznéd 60 ezer palesztin lemészárlását amiből 16 ezer gyerek.
okt. 17. 09:27
 89/121 anonim ***** válasza:

88

Te valami gőzös képzelgésekben élsz, messze messze a valóságtól.

okt. 17. 10:06
 90/121 anonim ***** válasza:

"Akkor minek neveznéd 60 ezer palesztin lemészárlását amiből 16 ezer gyerek."

Egy aljas terroristák által kiváltott háború sajnálatos áldozatainak.

Nem kell se zsidónak, se cionistának lenni, hogy az ember képes legyen objektíven értékelni a tényeket.

okt. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!