Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Veszélyben van Irán területi...

Veszélyben van Irán területi integritása Izrael miatt?

Figyelt kérdés

okt. 14. 10:08
 71/121 anonim ***** válasza:
okt. 15. 16:11
 72/121 anonim ***** válasza:
54%

Kedves muszlim hölgy,

már ezerszer elmagyaráztuk, hogy Izrael azért jött ki Gázából és hagyott ott virágzó mezőgazdaságot és ipart, hogy a gázaiak saját kezükbe vegyék az életüket, boldogságban és reményben nevelhessék a gyerekeiket. Izrael sokáig segitette a Gázaiakat (azaz a Hamaszt) ingyen vizzel, árammal, napi konvojnyi kamionban szállitott háztartési cikkekkel, pénzzel... Izrael békében reménykedett.

De ma már tudjuk, hogy ezt a gázaiak mire használták.

Szóval hagyd ezt a hülyeséget, már én is unom.

okt. 15. 16:26
 73/121 anonim ***** válasza:
26%
A zsidó hazugságaid nem érdekelnek. Kapásból ott kezdődik hogy a zsidók mit kerestek Gázában? Mi alapján foglalták el korábban? Ez a visszaadás meg vicc kategória, marketing fogás. Mindig is tudták hogy visszamennek. Ezért hozták létre a Hamaszt és tettek róla hogy élhetettlen legyen a gázai övezet. Rájuk hivatkozva most visszamennek a zsidók és elfoglaljak közben meg népirtást követnek el a palesztinok ellen. Izraelnek eszében nincs semmiféle béke. Elkezdték a palesztinokkal, most jön Libanon. Aztán mennek tovább Szíriába, majd jön Jordánia is. Izrael olyan mit a náci Németország volt.
okt. 15. 16:34
 74/121 anonim ***** válasza:

"A zsidó hazugságaid nem érdekelnek"

Tényekről van szó. Tudom, bosszantó, hogy állandóan téged cáfolnak, de a tények bizony makacs dolgok.

okt. 15. 16:36
 75/121 anonim ***** válasza:
26%
Nézzük a tényeket. Izrael áll a Hágai Bíróság előtt népirtás vádjával szóval a tények engem igazolnak.
okt. 15. 16:45
 76/121 anonim ***** válasza:
És egy év alatt sem tudta a vád bizonyítani az állításait, szóval ezzel is mellélőttél. A korábbi tények pedig ugyanúgy cáfolnak továbbra is.
okt. 15. 16:47
 77/121 anonim ***** válasza:
26%
Ki mondta hogy egy évig tart a bírósági eljárás? És az is hazugság hogy egy éve tart, mivel januárban indult. Még egy sima mezei gyilkossági ügy is évekig tarthat szóval ne aggódj meglesz az ítélet csak idő kérdése. Nem menekülnek a népirtó zsidó testvéreid az ítélet elől.
okt. 15. 17:00
 78/121 anonim ***** válasza:
A mesevilágodban nagyon máshogy zajlanak a dolgok, de én a magam részéről maradnék a valóságnál, bocs :)
okt. 15. 17:11
 79/121 anonim ***** válasza:
26%
Szerinted a hágai bíróság mese? Akkor nagyot fogsz nézni mikor a cionista zsidó testvéreiddel együtt úgy fognak kezelni mint a nácikat miután a bíróság kimondta hogy Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen.
okt. 15. 17:14
 80/121 anonim ***** válasza:
50%
Se cionista, se zsidó nem vagyok, de a testvéreim se. Várhatok egyszer hazugság nélküli kommentet is tőled, vagy ez túl magas elvárás?
okt. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!