Veszélyben van Irán területi integritása Izrael miatt?
A cionista etintás van veszélyben.
Mit műveltek Gázában, és hogy néz ki az egész terület? Egy romhalmaz, és többségében civil halott van. Ezt már nem lehet önvédelemmel magyarázni. A libanoni törtéseket sem.
Ennek ellenére az tavaly októberi eseményeket szerintem mindenki elítéli, én is. Civileket nem bántunk. Bár hiába a tiltakozás, a cionista rezsim úgyis népirt, megint.
Ja, meg az októberi események kapcsán nagyon hihető, hogy a titkosszolgálatok, és a baráti szolgálatok "elaludnak". Simán elképzelhető ezektől (cionisták), hogy hagyták, hogy legyen mire hivatkozni.
Ne aggódj kedves 91, a cionista entitás, azaz Izrael, a zsidó állam nincs veszélyben.
Az izraeli katonák nem bujkálnak gyáván patkánylyukakban, mint a "hős" hamasznyikok és heccbollások.
"Egy aljas terroristák által kiváltott háború sajnálatos áldozatainak.
Nem kell se zsidónak, se cionistának lenni, hogy az ember képes legyen objektíven értékelni a tényeket."
Ez a cionisták hazugsága amit már senki nem vesz be.
"Az izraeli katonák nem bujkálnak gyáván patkánylyukakban, mint a "hős" hamasznyikok és heccbollások."
Áruld már el a "hős" cionnáci zsidó katonáid miért nem tudták felszámolni a Hamaszt egy olyan apró kis területen mint Gáza? Ja mert nem is az a céljuk hanem a népirtás.
A 93-as hazugságodra reagáltam. Jó reggelt!
Nem csak hogy az alapvető tényeket nem ismered (vagy legalábbis próbálod hamisan hazugságnak beállítani őket, mert azok rendre cáfolják a propagandád), de hogy ennyire ne legyél képben...
Láthatóan nem érted mekkorát tévedett a Hamasz a tavaly októberi támadással.
Addig az izraeliek sokkal több mint a 3/4-e hitt a béke lehetőségében, abban, hogy a palesztinoknak is a gyerekeik boldog jövője a legfontosabb. Ezért a Hamasz rakétázásaira mindig proporcionálisan válaszoltak, abban a reményben, hogy idővel a szélsőségesek is megértik a béke szükségességét.
ma már az izraeliek tőbbsége biztonségot követel a kormányától. Nem csak a Hamasz megszüntetését, hanem azt is, hogy a Hamasz mint erőszak ne ébredhessen újjá.
"Szerintem belezavarodtál a sok hazugságba. Mindenesetre tény hogy ti cionista zsidók a nácikkal vagytok egy szinten."
80. komment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!