Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szlovákok és a románok...

A szlovákok és a románok miért gyűlölik annyira a magyarokat?

Figyelt kérdés
Nem mondom h a többi annyira szereti a magyarokat de ezek különösen nagyon gyűlölik a magyar népet.

okt. 14. 09:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Román lennék én is köpködnék a magyarokra. Kiprovokáljuk, hogy utáljanak minket.
okt. 14. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
9, ez abból a szempontból nem teljesen valid, hogy a 2000es években, a Toroczkais-Budaházy-s időkben -Betyársereg, meg a mittomén, hány vármegye, meg ezek) voltak olyan szervezetek, akik ezen területek visszaszerzésére törekedtek, akkor voltak komolyabb diplomáciai balhék is, mikor megverték Malina Hedviget, vagy nem engedték be Sólyom Lacát.
okt. 14. 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

"Egyértelmű melyik oldalon van nagyobb utálat és frusztráció, hát nálunk."

És jogosan! A legjobban a románokat utáljuk. 2x is elárultak minket. A szőröstalpúaknak jó nagy pofájuk volt. Még a Tiszántúlt is maguknak követelték. Remélem egy életre megtanulta a magyar, hogy a románban sose szabad megbízni.

okt. 14. 10:19
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

"A szerbekkel mostanság nagyon rendeződött."

Ne legyenek illúzióid, azért mert Orbán Vucsicsot torkozza, meg délvidékre viszi a magyar adófizetők pénzét, attól még ugyan úgy leköpik a szerbek a magyart délvidéken. Meg ha magyar sz.igazolvánnyal mész át a szerb határon amiben a születési helyed szerbia, és nem szerbül köszönsz a határőrnek, akkor beléd köt, hogy neked szerbia van a papírodba születési helyednek, akkor neki dȍbar dȃn-nal köszönjél.

okt. 14. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy szerintem már nem gyűlölnek minket (annyira). Inkább csak szénalommal nézik ennek az országnak a vergődését, lám, ide lett a nagymagyarkodás. Amíg mi azon vitatkozunk, ki kinek a farkát fogdosta az EU parlamentben, addig a "fiatalabb vagyok" országokban a reálbérek leköröznek minket...
okt. 14. 12:54
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, ezt személyesen már tapasztaltad, vagy csak a média vezérel téged?
okt. 14. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Én románokkal dolgozom, tényleg belefutottam néhány magyargyűlölőbe. Ha megnézzük az olyan pártok működését, jelenlétét, mint az AUR, akkor láthatjuk, hogy a magyargyűlölet elég népszerű Romániában. Engem is meglepett, hogy ilyen fanatizált a román lakosság.
okt. 14. 15:13
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Nemzedékek óta tartó agymosás eredménye ez.

Egy román gyerek úgy nő fel, hogy azt tanulja, Magyarországon mindig elnyomták az őslakos románokat. Ezzel szemben az igazság az, hogy a románok a 13. századtól települtek be, mégpedig folyamatosan, akkora nagy volt az „elnyomás”. A magyar gyerek meg akkor tanul erről, ha utánaolvas.

Egy román gyerek úgy nő fel, hogy Avram Iancu hős volt, aki az elnyomó magyarok ellen szabadságharcot vívott. A valóság ezzel szemben az, hogy Iancuék magyar települések sok ezer lakosát mészárolták le válogatott kegyetlenséggel. A magyar gyerek meg akkor tanul erről az eseménysorozatról is, ha utánaolvas. A román állam ma sehogyan sem emlékezik az áldozatokra, Iancuról viszont közterületek, iskolák, reptér, települések vannak elnevezve.

Egy román gyerek úgy nő fel, hogy Erdély ősi román föld, amit a gonosz magyarok el akarnak venni tőlük. Ez megy száz éve. Nem csoda, hogy a román pártok közül a legliberálisabb is kábé annyira nacionalista, mint Magyarországon a Mi Hazánk. Magyarellenes megnyilvánulások nélkül egészen a közelmúltig labdába sem lehetett rúgni a választásokon.

És hogy Szlovákiát se felejtsük ki. A szlovák pártok nem is olyan régen egységesen megerősítették a minden emberi joggal ellentétes Beneš-dekrétumokat, ami alapján a mai napig megfosztanak magyarokat a tulajdonuktól, éppúgy, ahogy mondjuk 80 éve a zsidótörvények miatt.

okt. 14. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
A legundorítobb az ukrán csürhe,
okt. 14. 23:48
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
17-es vagyok. Amikor milliónyi román megy dolgozni külföldre, nők prostinak, az nem gond. Ha egymillió magyar lakik náluk, az óriási probléma.
okt. 15. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!