A szlovákok és a románok miért gyűlölik annyira a magyarokat?
Figyelt kérdés
Nem mondom h a többi annyira szereti a magyarokat de ezek különösen nagyon gyűlölik a magyar népet.okt. 14. 09:26
1/21 anonim válasza:
Mert a valódi történelemmel, amiben mi hiszünk, összeegyeztethetetlen az ő kitalált történelmük.
2/21 anonim válasza:
A történelem mióta hit kérdése? És kik vagytok ti? Valamilyen történelem hivő klub?
3/21 anonim válasza:
Történelmi okai vannak. Magyar elnyomás alatt éltek ami nem tettszett nekik.
4/21 anonim válasza:
Egyébként a válasz egyétrelműen Triannon az oka.
5/21 A kérdező kommentje:
trianonban kaptak a szerbek is, az osztrákok is, azokkal mégsem ilyen a viszony. A szerbekkel mostanság nagyon rendeződött.
okt. 14. 09:37
6/21 anonim válasza:
Trianon nem lehet az oka mert Trianon szlovák és román szemmel nézve pozitív esemény.
7/21 anonim válasza:
Nem gyűlölik őket. A magyarokban sokkal nagyobb az ellenszenv irányukba.
Emlékszem volt olyan fogadásból végigmentem Nagy Magyarországos pólóba Nyitrán a belvárosba, 1 órát sétálgattam úgy a szlovákok közt, kb le se tojtak.
Neten is csináltam ilyen kisérletet, pl szlováknak, románnak adtam ki magam és elkezdtem magyarokra ráirni történelmi témákba provokálni. Hát olyan reakciók jöttek hogy kő kövön nem maradt, válogatott sértések stb.
Ezután magyar profillal irtam rá románokra/szlovákokra szintén provokálni. Mondjuk 10-ből 1 ember kezdett el inzultálni, a többi letiltott vagy nem irt vissza. Egyértelmű melyik oldalon van nagyobb utálat és frusztráció, hát nálunk.
8/21 anonim válasza:
6, csak épp azt lett kifelejtve, hogy mi folyamatosan suggaljuk, vagy néha, még kommunikáljuk is, hogy igényt tartunk ezekre a területekre. Ők lehet, hogy ezt fenyegetésnek érzik.
9/21 anonim válasza:
Tudják hogy Magyarország nem jelent semmiféle fenyegetést. A magyar hadsereg nulla.
10/21 anonim válasza:
Mert a magyarok mindenkire csak köpködnek, ha valaki pénzt ad nekik, azt meg habzó szájjal szidják (Brüsszel pl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!