Ki tartja félelmetesnek hogy Donald Trumpot kétszer is meg akarták öletni csak azért mert béke párti? És azt is elég nyugtalanítónak tartjátok hogy Robert Ficot is meg akarták öletni a béke pártisága miatt? Vajon Orbánt is meg akarják öletni?
# 20
Valóban megtörtént, hogy a nyilas verőlegények, sőt még a vallató, és a nyomozó tisztek is a kötél / golyó helyett az Ávósokként folytatták, a korábbi alkalmazotti, illetve tisztviselői rendfokozatukban. Az ilyenek 56 után reformkommunistákká vedlettek.
Az ilyenek nem is egy adott ideológiát szolgáltak, hanem szimplán opportunisták voltak.
Hofi után szabadon: "Ez egy ilyen kis ország vagyunk. Nekünk mindent egy csőcselékkel kell megoldanunk. Itt nincs külön munkásőr, külön nyilas, külön cserkész ... ezeknek egy szekrényben lóg az összes "munkaruha", az alkalomra illőt veszik elő."
Itt csak a s*gg változik ...
Ez a "béke-pártiság orbán rögeszméje - ezért aztán ritka nagy baromság.
Trumpért nem sokan hullatnának könnyet.
Szerintem rengeteg republikánus (fideszesek kedvéért: jobboldali) örülne, ha sikeres merénylet lenne Trump ellen.
1. Trump egy idióta, aki csak egy demens hülyével szemben tud szemtől szemben nagy legény lenni, de amúgy csak a pénze miatt van hatalmon.
2. Rengeteg szavazatot hozna a republikánusoknak egy "mártír".
Szóval szerintem rengeteg republikánus még a templomkertben a miseborral is koccintana, aztán pezsgővel ismételne.
Ez van kérdező! A normalitás talaján álló vezetők mindenhol támadásra számíthatnak. Akiknek fontosak a hagyományos értékek ( család, férfi, nő, gyerek) védelme és elutasítják ezt az istentelen gender, woke kultuszt, azok mindenhol le vannak járatva. Ez van. Kitartás Trumpnak is.
A világ évtizedekig elnézett USA-nak mindent. Háborúkat, szarkavarást, mocskos politikai játszmákat. Trump nyíltan kimeri ezt mondani.
Ruszkik ugyanez. Mindkettő 1 szar, imperialista, hódító birodalom.
Bírom mikor konteoznak azok, akik homokba dugják a fejüket mert az kényelmesebb, mint a mélységekben kutatni. Minden információnál ami ellentmondani látszik a hitviláguknak, lezár az agy.
-Tudod mi a különbség a konteó és a valóság között?
-6 hónap
Képtelenek akár Soros könyvét elolvasni vagy Harry Kissinger könyvét, hogy a világot merre akarják vinni. Lusta emberek. Egyszerűbb rámondani *ááá ez csak konteó*
Mond csak. Elolvastál bármilyen könyvet amerikai elnököktől gazdasági guruktól? Végig néztél 1 davosi világ konferenciát? Olvastál írásokat Klaus Schwabtól?
Tudom, tudom....könyveik, írásaik is csak konteó!
Hagyjuk is inkább mert el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet ezt a strucc politikát folytatni!
# Alex Fly
A JFK ellen elkövetett merénylet hivatalos verziója az a dajkamese, nincs mit szépíteni.
# Alex Fly
Milyen valóságtagadásról beszélsz ?
Most nem a Kennedy lelövését tagadom te nagyon te, hanem azt vitatom, hogy Ki / Kik lőtték le.
Te szövegértési problémákban szenvedsz, szemmel láthatólag.
Véleményem szerint Kennedy-re két merénylő tüzelt, és Oswald az csak egy balek volt, akivel elvitették a balhét.
Ja és a másik, hogyan jönnek ide a vatnyikok, meg a nácik ?
Alex Fly-nak nem csak a szobájában, hanem a fejében is oroszok, meg németek vannak ?
Te mire hajtasz ? A fórum bohóca címre ?
@29: hogy ki és főleg miért lőtte le Kennedyt, azt már sohasem fogjuk megtudni. Az eléggé valószínűnek tűnik, hogy LHO nem az a magányos merénylő volt, amivel lezárták az ügyet -de ő már nem árulhatta el az igazságot.
Ennyi. A többi mi d csak spekuláció.
És hogy hogyan jöttél ebbe a topicba, azt ne tőlem kérdezd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!