Miért olyan erős Ukrajnában az ukrán nacionalizmus és a testvérnép oroszok elleni gyűlölet?
A szlovákok nem voltak itt, csak szlávok. Sőt borzasztó kevés szlovák élt még pár 100 éve is.
Ukrajna is később alakul ki, illetve 3 részre váltak szét a ruszok.
A szlovákok és ukránok mindenben os hazudnak. Más dolgokról is. A románok is. A dákok valahol arra voltak 1000 évvel előttük, hát ők akkor dákok. Itt szlávok éltek, kis számban, de alapvetően avarok, gepidák. Nem tudni, pontosan hol, mennyi. A mai szlovákok nem azokból a szlávokból jönnek, hanem sok cseh, lengyel, horvát, ruszin stb. betelepült. A régi szlávok nem a szlovákok. Azok amúgy morvák voltak inkább. Államuk sem volt. Ez nem az államuk volt, hanem az avaroké. A morva csak egy kis bábállam volt.
Mi sem követelhetjük bulgáriát, Törökországot stb. mert türkök is vagyunk. Mivel mi csak a türkök egy fajtája vagyunk. Szlovákok nem is léteztek 896ban... persze valahol ott éltek szlávok, de szerintem ez nem túl fontos.
És azt vedd figyelemve hogy mindenben összevissza hazudnak,mivel nincs igazuk.
#17 én wikipédiát néztem. És ott írják, hogy éltek a területen szlávok már régen.
Amúgy az, hogy nem volt államuk az igaz és ez a nagy különbség. Szerintem ha valamiben kereshetnék az identitásukat az ez lehetne, hogy tök másik mint, akik államra törekedtek.
13
A nemzetiségek köztük a magyar francia stb alig 200 éve léteznek. A szlovák nemzetiségi mozgalom kb fél évszázaddal előzte meg a magyart. Ezért is terjedt gyorsan a felvidéki szlávok körêben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!