Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az orosz-ukrán háború célja...

Az orosz-ukrán háború célja Európa meggyengítése? Ezért támogatja az Amerika vezette Nyugat annyira az ukránokat?

Figyelt kérdés

szept. 24. 20:45
1 2 3
 21/28 kürasszír ***** válasza:
30%

# 20

Barátocskám, itt nem ez a kérdés!

Az állításodat, hogy hol oroszellenes, hol oroszbarát vagyok NEM TUDTAD BIZONYÍTANI.

Mert ilyenek nincsenek.

szept. 25. 15:55
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Szinte biztos voltam benne, hogy megkerülöd a választ, ezáltal igazolva is mindezt.

Köszöntem!

szept. 25. 16:12
 23/28 anonim ***** válasza:
22: bocs, hogy közbeszólok, de kürasszírnál következetesebben Putyin-ellenes hozzászóló nincs az oldalon. Nem tudom, kivel kevered.
szept. 25. 18:09
 24/28 kürasszír ***** válasza:
39%

# 23

Tulajdonképpen azzal vádol, hogy összevissza hazudozok, mert hol oroszbarát, hol oroszellenes hozzászólásaim vannak.

Pedig, úgy van, ahogy Te írod, egyetlenegy oroszbarát hozzászólásom sem volt.

szept. 25. 18:12
 25/28 kürasszír ***** válasza:
30%

# 22

IDÉZLEK: "Szinte biztos voltam benne, hogy megkerülöd a választ, ezáltal igazolva is mindezt. Köszöntem!"

Szerencsére már kiderült, hogy hazudtál.

Hiszen egyetlenegy oroszbarát hozzászólásom sem volt.

szept. 25. 18:13
 26/28 A kérdező kommentje:

#11 Te inkább beletörődsz, hogy kicsik és gyengék vagyunk és az USA diktál nekünk? A Nyugat jelenlegi formájában bukásra van ítélve, de a keletet sem szabad választani. A legoptimálisabb megoldás, ha visszaállítjuk Európa régi dicsőségét. A páneurópai nacionalizmus jegyében létrehozni egy föderatív, központosított európai államot, megszabadulni a muszlimoktól és szuperhatatalomként ellensúlyt képezni az USA-val szemben.

Az elméletem szerint Brüsszel a 4. Róma. Az Imperium Europeaum a Római Birodalom reinkarnációja lesz.

szept. 25. 18:27
 27/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha meg akarsz cáfolni, válaszolj a feltett kérdésekre, ha kikerülöd, akkor pedig ne játszd a sértett dívát.

szept. 25. 18:48
 28/28 anonim ***** válasza:
26: kérdező, le kellene állnod a cuccal.
szept. 25. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!