Az orosz-ukrán háború célja Európa meggyengítése? Ezért támogatja az Amerika vezette Nyugat annyira az ukránokat?
# 20
Barátocskám, itt nem ez a kérdés!
Az állításodat, hogy hol oroszellenes, hol oroszbarát vagyok NEM TUDTAD BIZONYÍTANI.
Mert ilyenek nincsenek.
Szinte biztos voltam benne, hogy megkerülöd a választ, ezáltal igazolva is mindezt.
Köszöntem!
# 23
Tulajdonképpen azzal vádol, hogy összevissza hazudozok, mert hol oroszbarát, hol oroszellenes hozzászólásaim vannak.
Pedig, úgy van, ahogy Te írod, egyetlenegy oroszbarát hozzászólásom sem volt.
# 22
IDÉZLEK: "Szinte biztos voltam benne, hogy megkerülöd a választ, ezáltal igazolva is mindezt. Köszöntem!"
Szerencsére már kiderült, hogy hazudtál.
Hiszen egyetlenegy oroszbarát hozzászólásom sem volt.
#11 Te inkább beletörődsz, hogy kicsik és gyengék vagyunk és az USA diktál nekünk? A Nyugat jelenlegi formájában bukásra van ítélve, de a keletet sem szabad választani. A legoptimálisabb megoldás, ha visszaállítjuk Európa régi dicsőségét. A páneurópai nacionalizmus jegyében létrehozni egy föderatív, központosított európai államot, megszabadulni a muszlimoktól és szuperhatatalomként ellensúlyt képezni az USA-val szemben.
Az elméletem szerint Brüsszel a 4. Róma. Az Imperium Europeaum a Római Birodalom reinkarnációja lesz.
Ha meg akarsz cáfolni, válaszolj a feltett kérdésekre, ha kikerülöd, akkor pedig ne játszd a sértett dívát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!