Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Ukrajna valamilyen merényle...

Ha Ukrajna valamilyen merénylettel megölne Putyint az mit eredményezne?

Figyelt kérdés

Gyanús ez a győzelmi terv és hogy azt ígéri mikor a csapatai vereségre állnak hogy hamarabb vége lesz a háborúnak mint hinnénk .

Ez szerintem elege fenyegető hogy terveznek valami nagy dolgot és mint Kurksz esetén is láttuk megmernek tenni bármit és elég elkeseredettek.

szept. 24. 16:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg te nem érted mert szóról szóra a nyugati hülyeséget tolod akor gondolom szerint Putyin őrült és el van intézve a dolog ."

Ezt a hangok mondják a fejedben? Fentebb pl Putyin kijelentései hivatkoztam, ő nyugati médiának számít?

"Ez egy megelőző támadás volt 2014 ben is és most is miért mert a hazug Ukrajna és a nyugat nem tartotta be a Mínksz 2 megállapodást ."

Itt jön megint az összefüggéstelenség. Azért támadtak megelőzőleg 2014-ben, mert a Minszk 2 2015-ben... Logikus.

A kubai sztorit majd valaki lefordítja, abból egy szót sem értek.

Itt megint logikai zűrzavar van:

"Ukrajna nem merte volna magától megtámadni a krimet meg NATO tagként se de a biztonság politika arrol szól hogy esélyt se adunk a katasztrófára."

Ukrajna nem merte volna megtámadni a Krímet, a NATO tagságra esélye sem lett volna 2014 után ezért gyorsan le kellett rohanni Ukrajnát, hogy a 2014-es lerohanás keltette biztonságpolitikai kockázatokat csökkentség? Miiivaaaan? 😂😂

"Ezért támadta meg Ukrajnát Putyin nem azért mert megalomanias vagy őrült."

Rajtad kívül eddig senki nem írt ilyenről...

szept. 26. 14:49
 32/34 A kérdező kommentje:

Javaslom hallgast Nógrádit majd O szádba ad mindent mint egy óvodásnak mert úgy látom neked minden apró részlet szükséges hogy értsd a képet.en sajnos nem vagyok író .

Vagy ha nyugat barát vagy akor Tarjanit O valamivel reálisabb szerintem is de ugyan azt mondják nagyjából mint én Oroszország nem érezte magát biztonsagba 2014 ben se

És most 2022 ben se, próbálkoztak egy tárgyalásos rendezéssel az lett volna a Mínksz 2 a kéz háború között de ukrajnanak ez is büdös volt hát mi mást tehetett volna??

Akor ha neked a kubai példa nem jó akor frissebb ott van Törökország bevonult pár éve észak Szíriába miért?? Hogy ne jöjjön létre erős kurd alam a hátára mellet ez is önvédelem volt.

Izrael mert támadja és gyilkolja le a hezbollah tagokat és bombáz mindent mikor nincs is háború ? Mert le akarja építeni a hezbollah képességeit hogy ne jelentsen rá fenyegetést.

Erről szól a biztonság politika minden katonai hatalom így játszik.

szept. 26. 15:06
 33/34 A kérdező kommentje:
Kissinger értette a világ biztonsági kihívásait világ legjobbja ebből a szempontbol ő neki is volt halála előtt véleménye az ukrán helyzetről szerinted O is hülye??
szept. 26. 15:10
 34/34 anonim ***** válasza:

Ha poénkodni akarnék azt írnám: csak írástudatlanok hallgatnak Nógrádit... :)

Nincs szükségem rá, hogy önjelölt hazudozó kretének a "számba adják" mit kell gondolnom, ezt az opciót meghagynám neked.

Tudnám ilyenkor hol van az a szefós dzsefi, bezzeg ilyenkor nem fossa ide mennyire gyengék voltak az ukránok 2014-ben...

Ez az "oroszok féltek" egy buta mese, amit bekajáltok.

szept. 26. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!